PhotoboothPointPhotoboothPoint
Back Back Evenementenverhuur

PhotoboothPoint

 • Radijsakker 50
  2723TM Zoetermeer

  Tel: 085 773 4444

 • PhotoboothPoint

In het kort

 • 20 jaar ervaring in de evenementenbranche;
 • Oneindige mogelijkheden (ook GIF'jes en video's);
 • Vele extra opties (zoals inzet host, complete customizer);
 • Professionele installatie en uitleg (+ 24/7 hulp)
 • Gratis bezorging door heel Nederland.

Ga naar de website

 

De photobooth is dé nieuwe trend op evenementen. Wil je een photobooth huren voor jouw evenement? Bij PhotoboothPoint vind je de leukste photobooth voor elke gelegenheid!

Je hebt ze misschien al eens gezien op een bedrijfsfeest, een beurs of een ander evenement: een photobooth is een vierkante box waarmee je grappige foto’s kunt maken die je naar jezelf kunt e-mailen en/of direct kunt printen. Een leuke, interactieve manier om je gasten of bezoekers te vermaken en ze daarnaast een origineel aandenken mee te geven.

Je kunt een photobooth zien als de ultieme selfiemachine: in combinatie met leuke props en filters maak je makkelijk de leukste en grappigste foto’s. Ook het fotokader rondom de foto kan geheel naar wens opgemaakt worden; bijvoorbeeld met logo's en naam van het evenement. Daarnaast kun je een photobooth ook gebruiken om filmpjes of gifjes te maken en deze naar jezelf sturen.

Een photobooth is een echte eye-catcher. Bovendien kun je de photobooth ook gebruiken om gegevens van bezoekers te achterhalen. Denk hierbij aan het laten invullen van het e-mailadres en/of het inschrijven voor de nieuwsbrief. Je hoeft je geen zorgen te maken wat betreft privacy: uiteraard gebeurt dit volledig AVG-proof.

 

Neem contact op met PhotoboothPoint

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van PhotoboothPoint zal z.s.m. contact met u opnemen.