Back Back Verhuur

Boels Party- & evenementenverhuur

  • Dr. Nolenslaan 125
    6136 GM Sittard

    Tel: 0900 3333 000

Ga naar de website
Alles in één hand - zo wordt uw (bedrijfs)evenement een groot succes!

Van bedrijfsfeest tot groot evenement
Als grootste non-foodcateraar van Europa zijn wij de vaste leverancier voor vele gerenommeerde nationale en internationale evenementen. Naast grote evenementen zoals bijvoorbeeld de Olympische Spelen, zijn wij ook bij bedrijfs- en personeelsfeesten, productpresentaties en nog veel meer een betrouwbare en deskundige partner.

Advisering en planning
Bij Boels staan u vanaf het begin ervaren vakmensen met raad en daad terzijde. Dankzij de individuele advisering en planning verzorgen wij samen met u een evenement dat exact op uw wensen is toegesneden.

Enorm assortiment - van klassiek tot trendy!
Wanneer u huurt bij Boels, kiest u voor kwaliteit, service en een zeer uitgebreid productassortiment. Daarbij kunt u beschikken over meubilair en tafelgerei in de meest uiteenlopende stijlen - of u dit nu voor 2 of 2000 personen nodig heeft!

Logistiek, opbouwen en afbreken
Als full-service dienstverleningsbedrijf kunnen wij met onze afdeling Event Support ook de volledige logistiek voor uw evenement voor onze rekening nemen, inclusief het opbouwen en afbreken van het materiaal ter plekke - en dat door heel Europa! Zo kunt u er gerust op zijn dat uw evenement uw verwachtingen en die van uw gasten volledig overtreft.

Neem contact op met Boels Party- & evenementenverhuur

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Boels Party- & evenementenverhuur zal z.s.m. contact met u opnemen.