Willem de Boer Food & EventsWillem de Boer Food & Events
Back Back Catering

Willem de Boer Food & Events

  • Distributieweg 12
    8304 BJ Emmeloord

    Tel: 0527 684 000

  • Willem de Boer Food & Events

Ga naar de website
Willem de Boer Food & Events is gespecialiseerd in de verzorging van partycatering en totale organisatie van zakelijke en feestelijke events op locatie. Vanuit ons centraal gelegen hoofdkantoor in Emmeloord werken dagelijks verschillende teams van gespecialiseerde medewerkers op de meest uiteenlopende locaties in heel Nederland.
 
De complimenten van uw gasten voor een uitstekend ontvangst zijn niet alleen gebaseerd op de kwaliteit van de partycateraar en het personeel. De uitstraling en entourage van een event bepalen ook voor een groot deel de juiste beleving van uw gasten.
 
De ingrediënten originaliteit, creativiteit en een perfecte culinaire invulling, die onmisbaar zijn om een evenement tot een succes te maken, behoren al 30 jaar tot onze bedrijfsformule; u kunt dus gerust stellen dat wij het voor elkaar hebben gekregen om van “genieten” ons dagelijks werk te maken...
 
Voor meer overige informatie, maatwerkprojecten en onze culinaire trends nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze website of een persoonlijk gesprek; wij zien er naar uit kennis met u te maken en samen vorm te geven aan uw bijeenkomst, feest of event!
 

Neem contact op met Willem de Boer Food & Events

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Willem de Boer Food & Events zal z.s.m. contact met u opnemen.