'a matter of TASTE' catering en organisatie'a matter of TASTE' catering en organisatie
Back Back Catering

'a matter of TASTE' catering en organisatie

 • Herenmarkt 99
  1013 EC Amsterdam

  Tel: 020 625 7528

 • 'a matter of TASTE' catering en organisatie

In het kort

 • Service
 • Gastvrij
 • Van Klassiek tot Trendy
 • Venrieuwend
 • Meedenkend en helpt ook met vinden van passende locatie van A-Z
Ga naar de website

Partycatering is een vak apart; ‘a matter of TASTE’ is een exclusieve full-service cateraar en ruim 30 jaar actief in voornamelijk de hoofdstedelijke regio. Klein begonnen en uitgegroeid tot een volwaardige toonaangevende speler in de evenementenbranche. Gastvrije, attente bediening en heerlijk eten en drinken op hoog niveau zijn voor ons vanzelfsprekend. 

Begin jaren negentig begon ‘a matter of TASTE’ met het verzorgen van luxe en fancy ‘fingerfood’ bij o.a. filmpremières en besloten bijeenkomsten. 
Maar we doen nog veel meer: van het vinden van de perfecte locatie tot het creëren van de juiste sfeer tot de verzorging van entertainment voor de leukste evenementen. Of het nu gaat om feestelijk, zakelijke bijeenkomsten of uw huwelijksfestiviteiten. Als meedenkend partner vertalen wij de verwachtingen en wensen van onze opdrachtgevers, wij beschikken over het vermogen om deze telkens weer te overtreffen. Iedere bijeenkomst is anders en uniek en verdient een benadering op maat.

 

Dit vraagt om flexibiliteit, creativiteit en veelzijdigheid van onze organisatie en gepassioneerde medewerkers. Bij ons is niets is te gek en alles kan! 
‘a matter of TASTE is gehuisvest in het sfeervolle Het West-Indisch Huis. Deze vormt met haar besloten binnenplaats, vier stijlvolle imposante zalen en authentieke uitstraling het ideale decor voor de meest uiteenlopende evenementen. Een kein stukje historie over het pand: Dit statige pand uit 1617 is gelegen in het hartje van Amsterdam aan de Haarlemmerstraat.


Het West-Indisch Huis dankt zijn naam aan de tijd dat de West-Indische Compagnie er haar hoofdkwartier had tussen 1623 en 1647. In één van de vier zalen namen de Heren Negentien het besluit de stad Nieuw Amsterdam te bouwen, dat zou uitgroeien tot het huidige New York. Het standbeeld van de gouverneur-generaal van deze post, Peter Stuyvesant, siert vandaag de dag nog de binnenplaats van het gebouw. Nieuwsgierig geworden, Wij vertellen, adviseren u met veel plezier en aandacht.
 
Bekijk hieronder een korte impressie:

Neem contact op met 'a matter of TASTE' catering en organisatie

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van 'a matter of TASTE' catering en organisatie zal z.s.m. contact met u opnemen.