'a matter of TASTE' catering en organisatie'a matter of TASTE' catering en organisatie
Back Back Catering

'a matter of TASTE' catering en organisatie

  • Herenmarkt 99
    1013 EC Amsterdam

    Tel: 020 625 7528

  • 'a matter of TASTE' catering en organisatie
Ga naar de website
Partycatering is een vak apart ‘a matter of TASTE’ is een exclusieve full-service cateraar en ruim 25 jaar actief in voornamelijk de hoofdstedelijke regio.
 
Begin jaren negentig begon ‘a matter of TASTE’ met het verzorgen van luxe en fancy ‘fingerfood’ bij o.a. filmpremières en besloten bijeenkomsten. Klein begonnen en uitgegroeid tot een volwaardige toonaangevende speler in de evenementenbranche. Gastvrije, attente bediening en heerlijk eten en drinken op hoog niveau zijn voor ons vanzelfsprekend.
 
Maar we doen meer: van het vinden van de perfecte locatie tot het creëren van de juiste sfeer tot de verzorging van entertainment voor de leukste evenementen. Of het nu gaat om feestelijk, zakelijke bijeenkomsten of uw huwelijksfestiviteiten. Als meedenkend partner vertalen wij de verwachtingen en wensen van onze opdrachtgevers, wij beschikken over het vermogen om deze telkens weer te overtreffen. Iedere bijeenkomst is anders en uniek en verdient een benadering op maat.

Dit vraagt om flexibiliteit, creativiteit en veelzijdigheid van onze organisatie en gepassioneerde medewerkers. Bij ons is niets is te gek en alles kan!
‘a matter of TASTE is gehuisvest in het sfeervolle Het West-Indisch Huis. Deze vormt met haar besloten binnenplaats, vier stijlvolle imposante zalen en authentieke uitstraling het ideale decor voor de meest uiteenlopende evenementen.
 
Nieuwsgierig geworden, Wij adviseren u met veel plezier en aandacht!
 
Bekijk hieronder een korte impressie:

Neem contact op met 'a matter of TASTE' catering en organisatie

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van 'a matter of TASTE' catering en organisatie zal z.s.m. contact met u opnemen.