Eventleader - Hèt eventplatform voor fysieke, hybride en online events.Eventleader - Hèt eventplatform voor fysieke, hybride en online events.
Back Back Bureau- en evenementenorganisatie

Eventleader - Hèt eventplatform voor fysieke, hybride en online events.

  • Platinaweg 19
    2544EZ Den Haag

    Tel: 070 306 25 46

In het kort

  • Gebouwd door professionals met meer dan 30 jaar ervaring in de eventbranche.
  • Eventplatform voor fysieke, hybride en online events.
  • Eventleader is in een eigen look & feel in te richten.
  • Interactie met andere deelnemers door chatten en videobellen
  • Van livestreaming tot interactieve sessies

Ga naar de website

Gebouwd door professionals met meer dan 30 jaar ervaring in de eventbranche.

Eventleader neemt je mee op reis in de wereld van fysieke, hybride en online events. Van registratie op het platform tot webcasting. Van het aanmaken van live polls tot een virtuele beursvloer en het 3D-ontmoeten van mensen. De mogelijkheden op het platform zijn eindeloos en volledig op maat te maken.

Opdrachtgevers als de Rabobank, diverse overheidsinstanties, Flora Holland, ANWB en het VNG hebben er al succesvol gebruik van gemaakt. De gemiddelde beoordeling voor onze events is op dit moment een dikke 8.

 

Alle features van Eventleader

Eventleader neemt je mee op reis in de wereld van fysieke, hybride en online events. En dankzij ons unieke platform Eventleader, gebouwd door onze eigen ontwikkelaars zijn de mogelijkheden gigantisch. Van registratie op het platform tot webcasting, en van het aanmaken van live polls tot een virtuele beursvloer en het 3D-ontmoeten van mensen. Het platform is volledig aan te passen naar uw wensen en op maat te maken. 

Uitnodigen en registreren

In een paar eenvoudige stappen is het mogelijk bezoekers uit te nodigen voor jouw event. Bezoekers kunnen zich vervolgens direct en snel online registreren. Snel en simpel door een voornaam, achternaam, e-mail adres en aanvullende gegevens in te vullen. Na het inschrijven krijgt de deelnemer een eigen profielpagina. Deze pagina is tegelijk ook het visitekaartje van de bezoeker op het platform.

Videoboodschap en livestream

Zodra de bezoeker naar de livestream gaat, is het mogelijk via een videoboodschap de bezoeker welkom te heten op het event. Dit kan worden gedaan door de dagvoorzitter, de directeur van het bedrijf of een vrolijke hostess die je van harte welkom heet. Eventleader zorgt voor een gestroomlijnde livestream vanuit jouw kantoor of een professionele webstudio. Bezoekers kunnen de livestream vanuit huis volgen. Het is ook mogelijk om je sessie vooraf op te nemen. Ideaal bijvoorbeeld voor sprekers uit het buitenland die te maken hebben met tijdsverschil.

Jouw eigen event website

Onze eigen programmeurs en ontwerpers van het platform kunnen het volledig op maat bouwen, zodat het aan al je wensen voldoet. Zo heb je een eigen eventpagina, in jouw huisstijl, design en kleuren. We voegen je persoonlijke programma er aan toe en je hebt een volledig eigen event website met eigen unieke content.

Online netwerken

Iedere deelnemer heeft zijn eigen visitekaartje. Door te klikken op een visitekaartje vind je meer informatie over de persoon. Benader je gewenste contact door te openen met een chatbericht of een uitnodiging voor videobellen. Wil je even ontspannen in de 3D Meet & Connect? Hier kan je even luchtig bijpraten of een potje basketballen. Verder beschikt het platform over een beursvloer. Dit zijn interactieve pagina’s waarop bedrijven zich kunnen presenteren. Het is te vergelijken met een echte beursvloer, maar dan online. Ook is het mogelijk via een netwerk carrousel nieuwe mensen te ontmoeten. Bezoekers kunnen door de carrousel aan elkaar gekoppeld worden en kennismaken.

Slimme meldingen en interactieve sessies

Als je bent ingelogd als bezoeker op het platform kun je slimme meldingen ontvangen. Dit gebeurt via een pop-up onderin je scherm. Bijvoorbeeld dat jouw sessie over 5 minuten start of dat er iemand met jou wilt chatten of videobellen. De interactieve sessies op het platform vinden plaats via Samba. Hier beheer je jouw webinars, online vergaderingen en evenementen. Overal ter wereld, op elk apparaat, voor een publiek van elke omvang. Ook Zoom hebben wij volledig geïntegreerd in ons platform.

 

Technische support

We beschikken over een professionele online helpdesk voor technische vragen. Voor, tijdens en na het event staan onze specialisten voor je klaar. Mocht er iets niet werken dan helpen wij direct. Daarnaast is er ook een organisatie-helpdesk om mensen vanuit de organisatie zo snel mogelijk te helpen bij eventuele inhoudelijke vragen. Geen stress, haperende verbindingen of tools die niet werken. Wel een zorgeloos evenement met professionals die voor je klaarstaan.

 
 

Custom made

Eventleader is af te nemen, zoals het wordt aangeboden. Maar je kunt het ook volledig custom made laten maken. Denk bijvoorbeeld aan een 3D-omgeving, beursvloer of sponsorpagina. Onze eigen programmeurs, en ontwerpers van het platform, bouwen het volledig op maat, zodat het aan al je wensen voldoet.

 

Wil je meer weten?

Binnen 1 minuut heb je bij ons een gratis online demo aangevraagd. We geven je een digitale rondleiding op ons event platform en bespreken de uitgebreide mogelijkheden. Even bellen kan natuurlijk ook. Vraag naar Onno Schaap, Linda de Man of Maarten Breumelhof.

Gratis demo Bezoek eventleader.nl


 


Neem contact op met Eventleader - Hèt eventplatform voor fysieke, hybride en online events.

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Eventleader - Hèt eventplatform voor fysieke, hybride en online events. zal z.s.m. contact met u opnemen.