UitjesbureauUitjesbureau
Back Back Online events

Uitjesbureau

 • Wilgenweg 10a
  1031 HV Amsterdam

  Tel: 088 848 53 00

 • Uitjesbureau

In het kort

 • Expert van alle grote steden in Nederland
 • Unieke en innovatieve bedrijfsuitjes voor grote groepen
 • 17 jaar ervaring met een team van professionele event managers
 • Uitblinker in de organisatie van bedrijfsuitjes / events voor 50+ groepen
 • Veel ervaring in het maken van teambuilding games op maat

Ga naar de website

Uitjesbureau is een bedrijf dat is ontstaan vanuit passie. Passie voor het event vak en de wil om mensen te verrassen.  We stellen onszelf als doel om voorloper te zijn en te blijven op het gebied van originele, interactieve en innovatieve bedrijfsuitjes op hoog niveau. Want voor minder doen we het niet. Elk jaar willen we de markt opnieuw blijven uitdagen door te komen met innovatieve teambuilding concepten. Zo is de enige échte Wie is de Mol game voor bedrijven gelanceerd in samenwerking met de tv producent IDTV en zijn we het eerste evenementenbureau in Europa dat social VR programma's op de teambuilding markt heeft gebracht. En daar zijn we stiekem best wel trots op.

Online Teambuiling
Ook online streven we ons doel na om voorloper te zijn op het gebied van originele, interactieve en innovatieve bedrijfsuitjes. Zo hebben we een geheel eigen game gelanceerd waarbij samenwerking en goede communicatie centraal staan. Want zeg nou zelf; een bedrijfsuitje doen met collega’s is meestal erg gezellig. Vaak ga je lekker eten, borrelen of ergens naartoe. Maar hoe goed leer je daarmee je collega’s écht kennen!?
Daarom hebben wij ons online specifiek gericht op teambuilding. Om in tijden, waarin we fysiek minder bij elkaar kunnen zijn, collega’s toch dichter bij elkaar te kunnen brengen. Onze teambuilding uitjes zijn speciaal ontwikkeld voor groepen van 12 tot 5000 personen. Bekijk hier de mogelijkheden.

Ben je nieuwsgierig naar wat we allemaal nog meer doen? Bekijk onze website, want daar vertellen we nog veel meer.

We horen ook graag over jou, dus aarzel niet en neem contact met ons op.

Neem contact op met Uitjesbureau

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Uitjesbureau zal z.s.m. contact met u opnemen.