Sing & Swing PartySing & Swing Party
Back Back Groepsuitjes

Sing & Swing Party

  • Tel: 010 750 4400


Ga naar de website
De Sing & Swing Party is een super swingende feestavond waarbij u kunt meezingen en dansen op muziek die u het liefst wil horen.
 
Dit is hét personeelsfeest voor u! Midden in de zaal staat een superband, bestaande uit pianisten-zangers achter grote vleugels, een drummer, een gitarist en een DJ-VJ. U schrijft op een ‘My Request’ bierviltje welke nummers u wilt horen en kunt daarna heerlijk dansen en meezingen met de nummers die u zelf zo waardeert. De muzikale basis van dit feest wordt niet gevormd door een band, maar door een waanzinnig muzikaal entertainment concept met muzikanten en een music-videoshow! Er is geen setlijst en geen van tevoren bekend programma. In dit concept spelen de muzikanten niet vóór, maar mét het aanwezige publiek samen. Ze brengen een muzikaal spektakel dat toewerkt naar een swingende climax. Muziek, zang en show waar de vonken vanaf vliegen!
 
Dit feest kan plaatsvinden op vrijwel iedere feestlocatie in Nederland of België en kan geboekt worden met een uitgebreid warm-koud buffet, een walking dinner of een verrassend hapjesbuffet. Aansluitend aan het muzikale thema heeft Advance Events divers rand amusement dat u aan het programma kunt toevoegen.
 
 Interesse? Vraag een vrijblijvend voorstel voor uw bedrijfsfeest aan!

Neem contact op met Sing & Swing Party

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Sing & Swing Party zal z.s.m. contact met u opnemen.