Back Back Verhuur

PADACO Automatisering

  • Van Cleeffkade 15
    1431 BA Aalsmeer

    Tel: 088 444 8877


Ga naar de website
Gevestigd in de Studio’s Aalsmeer, met een eigen inpandig datacenter, biedt PADACO Automatisering B.V. een full service ICT dienstverlening inclusief onze unieke 4G+ internettoegang.

Wij zijn aangemeld bij de ACM als internetprovider, beschikken over ons eigen netwerk en belichten zelf glasvezel. Voor tijdelijke internet aansluitingen gebruiken wij onze 4G+ oplossing.

De 4G+ oplossing van PADACO  levert u internet waar er geen vaste internet aansluitingen aanwezig zijn of de capaciteit van de bestaande verbinding te gering is. Onze unieke oplossing zorgt voor een verbinding met het 4G+ netwerk en is in staat dank zij de schaalbaarheid van onze oplossing om , indien gewenst, zeer veel bandbreedte te leveren.

Wij leveren deze oplossing als een compleet gemonitorde omgeving. Vanuit ons Network Operations Center in Aalsmeer zorgen wij dat u in de lucht blijft en beschikt over de afgesproken bandbreedte.

De door ons ontwikkelde oplossing heeft geen beperkingen in aantallen wifi access points zodat we in staat zijn om desgewenst een groot terrein en een groot aantal bezoekers te supporteren.

PADACO  biedt niet alleen toegang tot internet, maar het biedt ook social login, marketing applicaties, business tools en actieve inhoud. U krijgt hiermee een volledig beheerde gast toegang met unieke marketing mogelijkheden.

Neem contact op met PADACO Automatisering

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van PADACO Automatisering zal z.s.m. contact met u opnemen.