ReFerox Racing SimulatorsReFerox Racing Simulators
Back Back Bureau- en evenementenorganisatie

ReFerox Racing Simulators

 • Maasstraat 2
  5397 GP Lith

  Tel: +316 191 228 92

 • ReFerox Racing Simulators

In het kort

 • Enorme publiekstrekker voor events!
 • Imposante race simulatoren voorzien van speciaal ontwikkeld bodywork en hoogwaardige hardware
 • Vele mogelijkheden om te personaliseren
 • Totaalconcept voor race- en entertainment centers
 • Dichterbij de werkelijkheid komt het niet

Ga naar de website

David Coulthard: "How does it feel?" -- Tom Coronel: "Mama Mia!"

 

Dit zijn de reacties van twee race legendes die al eerder in de race simulatoren van ReFerox stapten. ReFerox Racing Simulators BV verhuurt en verkoopt een collectie unieke en ultra-realistische bodywork race simulatoren, waarmee het zorgt voor onvergetelijke ervaringen. Dichterbij de werkelijkheid komt het niet!

 

Unieke bodywork race simulatoren

ReFerox is onderdeel van een familiebedrijf dat al 30 jaar thuis is in de racewereld. Nadat het bedrijf tweemaal voor F1 teams race simulatoren had ontwikkeld, heeft ReFerox het heft in eigen handen genomen en is het zelf een hoogwaardige collectie gaan ontwerpen. Van klein tot groot en van betaalbaar tot kostbaar. Het unieke van deze collectie is dat alle race simulatoren voorzien zijn van speciaal ontwikkeld bodywork, dat zowel voor de racer als de kijker een imposant gevoel geeft.

Events

ReFerox verhuurt meerdere typen race simulatoren voor allerlei events en ontzorgt de klant van begin tot eind. Race specialisten komen op- en afbouwen maar zullen tijdens de huurperiode ook aanwezig zijn om de racers te begeleiden en voorzien van handige tips-and-tricks. Zowel de race simulator als een eventueel meegehuurde pitbox stand kunnen naar wens gepersonaliseerd worden.

Totaalconcept Race- en Entertainment Centers

Om de beleving en ervaring van Race- en Entertainment Center bezoekers echt onvergetelijk te maken, zorgt ReFerox voor een totaalconcept waarin inrichting, software en simulatoren turn-key kunnen worden opgeleverd. De bezoekers van deze centers krijgen het werkelijke gevoel dat ze via een pitstraat de auto instappen en tegen anderen kunnen racen. Een uitzonderlijke belevenis die voor regelmatig terugkerende klanten zal zorgen. 

Neem contact op met ReFerox Racing Simulators

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van ReFerox Racing Simulators zal z.s.m. contact met u opnemen.