Stoop Catering EventsStoop Catering Events
Back Back Eten & drinken

Stoop Catering Events

  • Glasblazersstraat 33
    2011 AP Haarlem

    Tel: 023 20 52 399

  • Stoop Catering Events

In het kort

  • Full-service party cateraar
  • Binnen uw budget maken we events en catering op maat
  • Expertise vindt u bij STOOP. Wij organiseren en cateren 250 evenementen op jaarbasis
  • Klanten waarderen onze dienstverlening met een 9,8 gemiddeld

Ga naar de website

Wij zijn STOOP, een unieke cateraar met een ervaren en enthousiast team dat altijd voor u klaar staat. Wij zijn no-nonsense en hebben veel liefde voor eten waar je blij van wordt. Bij ons is een glimlach gratis en goede service vanzelfsprekend. Thuis of op de zaak. Binnen het budget maken wij met catering op maat van jouw event een onvergetelijke herinnering.

Ons bedrijf is gevestigd in de regio groot Amsterdam en in deze regio en de Randstad voorzien wij iedereen graag van een uitstekende partyservice en catering op maat. Of je nu een foodcorner, een walking dinner, of een complete BBQ wilt, als ervaren cateraar verzorgen wij het gewenste eten en drinken op locatie. Alles bereiden we ter plekke, zodat jij en je gasten genieten van heerlijk vers eten.

Ben je op zoek naar catering op maat nodig voor een feest, thuis of op de zaak? Dan staan wij voor je klaar! Wat dacht je bijvoorbeeld van een volledige bedrijfsbarbecue? Onze zelfontworpen houtskool barbecues maken zeker indruk op de gasten. Hierop bereiden we het heerlijkste vlees en de lekkerste vis. We maken er een onvergetelijk feest van waar iedereen met veel plezier aan terugdenkt.

Neem contact op met Stoop Catering Events

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Stoop Catering Events zal z.s.m. contact met u opnemen.