CaterEventsCaterEvents
Back Back Eten & drinken

CaterEvents

 • Nuenenseweg 167
  5667 KP Geldrop

  Tel: 040-282 79 82

 • CaterEvents

In het kort

 • Expertise door ervaring
 • Oog voor detail tot in de kleinste details.
 • Smaakvolle gerechten heerlijk genieten!
 • Gastvrijheid voorop met een glimlach!
 • Uw evenement van A tot Z in goede handen

Ga naar de website

CaterEvents is meer dan alleen een cateraar. Wij zijn uw partner op het gebied van catering, evenementen en organisatie. Soms passend facilitair, soms extravagant, maar altijd versterkend van de communicatiedoelstelling. Kwalitatieve dienstverlening met oog voor detail, gastvrijheid met een glimlach, een een concept voor iedere gelegenheid die past als een jas. Daar blinken wij als cateraar in uit.

Als cateringpartner denken wij graag met u mee. We begrijpen dat iedere wens anders is en zo werken wij met verschillende labels om zo een passende beleving neer te zetten voor de gasten. Van ambachtelijke, organische producten met de focus op samen eten is samen beleven tot exclusieve combinaties, smaakexplosies, en live cooking waarbij alle verwachtingen worden overtroffen.

 

Herinneringen creëren dat is waar we goed in zijn. Door jarenlange ervaring weet CaterEvents precies wat een evenement nodig heeft. CaterEvents Productions kan zo elk evenement passend maken voor de gewenste doelstelling.

Is er een inspirerende vergaderlocatie nodig? Dat regelen we. Is er vraag naar een complete inrichting, verrijkende sfeermakers, cateringconcepten, entertainment of vergunningen? Wij staan klaar.

Wat het ook is, wij zorgen dat het communicatiedoel altijd versterkt wordt. Want ontzorgen en herinneringen maken, daar blinken wij in uit.

Ontzorgen, herinneringen creëren en communicatiedoelen versterken. Daar zijn we goed in. De varianten zijn natuurlijk eindeloos. Kunnen wij helpen, dan doen we dat graag. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op met CaterEvents

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van CaterEvents zal z.s.m. contact met u opnemen.