Avenue NineAvenue Nine
Back Back Eten & drinken

Avenue Nine

  • Schiemond 20-22
    3024 EE Rotterdam

    Tel: 010 307 0962

  • Avenue Nine

In het kort

  • Gespecialiseerd in Food events
  • Caribbean Soul Food als een beleving
  • Service staat voor ons op #1
  • Hoe dan ook, eten verbindt

Ga naar de website

Avenue Nine staat voor eten, beleving en mensen samenbrengen tijdens (food) events met Surinaams/caribische gerechten die we op onze manier presenteren.
Wat eind 2019 startte met food themadagen in unit #9 in het Westelijk Handelsterrein te Rotterdam, ontwikkelde zich de afgelopen 2 jaar tot een pop-up restaurant. Tijdens de coronalockdowns een afhaal- en bezorgrestaurant, daarbuiten een à la carte restaurant op de A9 manier met Thema fooddagen zoals Krab(u)dag, Antillendag, Surinamedag en Jamaicadag, Bigi Playbackshow, Karaoke Nights en van januari 2022 tot mei 2022 intieme dinnershows.

Begin juni 2022 was het weer tijd voor verandering! Wij hebben het pop-up restaurant in het Westelijk Handelsterrein opgezegd. Vanuit onze huidige locatie in Schiemond focussen wij ons meer op grotere dinnershows, catering van bedrijfsevenementen en andere Food Events, zoals festivals.

Avenue Nine is gespecialiseerd in Caribbean Soul Food als een beleving. Wil je meer informatie over  food events neem dan contact met ons op info@avenuenine.nl of kijk op Avenue Nine.

Neem contact op met Avenue Nine

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Avenue Nine zal z.s.m. contact met u opnemen.