Maaslandcentrum ElslooMaaslandcentrum Elsloo
Back Back Locaties

Maaslandcentrum Elsloo

 • Brug. Maenenstraat 45
  6181 EA Elsloo

  Tel: 046 437 3575

 • Maaslandcentrum Elsloo

In het kort

 • Voor iedere doelgroep en activiteit een zaal op maat
 • Schitterende concertzaal voor grote evenementen
 • Goed verzorgde smakelijke catering
 • Uitstekende ligging nabij snelwegen en voldoende parkeermogelijkheden
 • Ruim terras nabij natuurgebied voor wandelaars en fietsers

Ga naar de website

Elsloo ligt in Zuid-Limburg, op een kruispunt van belangrijke auto- en waterwegen. Niet ver van Maastricht, Heerlen, Sittard en Genk (B)

 

Ondanks de aanwezigheid van industrie op Chemelot Industrial Park, de Brightlands Campussen, Maastricht Aachen Airport, haven Stein, Business Parc Stein en drukke autowegen richting België en Duitsland, is Elsloo een betrekkelijk rustig dorp met ruim 9000 inwoners.

"Prachtige omgeving"

De schilderachtige historische dorpskern grenst aan het Kasteelpark en het Bunderbos, met een schitterend uitzicht over Julianakanaal en Maas richting Nationaal Park Hoge Kempen (B). Elsloo ligt ook In het hart van het grensoverschrijdende RivierPark Maasvallei.

Een plek waar je voor elke gelegenheid terecht kunt. Waar iedereen elkaar nog bij naam kent. Waar verenigingen al jarenlang elke week weer bij elkaar komen. Elkaar ontmoeten in een gezellige informele en dorpse sfeer. Dat is het Maaslandcentrum in Elsloo.

"Deze locatie biedt zoveel mogelijkheden"

Met acht verschillende zalen en een café met terras, zit er altijd wel een geschikte ruimte bij voor jouw bijeenkomst of event. In onze zalen kun je terecht voor een bijeenkomst van 25 tot maar liefst 1.000 personen. Kortom, er zit altijd wel een geschikte zaal bij voor jouw bruiloft, feest, verjaardag, jubileum, koffietafel, presentatie, vergadering, seminar, workshop, cursus, concert, theaterproductie, modeshow of tentoonstelling. Noem het maar op, bij het Maaslandcentrum kan het allemaal!

Wordt ontvangen door gastheer Henri Mak

 

'Super gaaf dat jullie de tijd en moeite nemen om naar onze schitterende locatie te kijken' 

Mijn naam is Henri Mak, geboren en getogen in Geleen en ben de gastheer van het Maaslandcentrum. Als eigenaar ben ik verantwoordelijk voor alle andere zaken binnen het Maaslandcentrum waar ik jullie samen met zijn gezin heel graag ontvang.

"Het horicavirus heeft me gebeten en nooit meer losgelaten"

Sinds 1 maart 2020 ben ik samen met mijn partner Lies, onze kinderen Bryan en Patty, en hun partners Jessy en Macy, begonnen aan een nieuwe uitdaging: het runnen van het Maaslandcentrum. Wij zijn de nieuwe gezichten achter de toog en in de zalen van het Maaslandcentrum!

Ik werd gebeten door het horecavirus in de kantines van voetbalverenigingen Heidebloem en later bij Lindenheuvel-Heidebloem in Geleen. Veel van mijn ervaring heb ik daar opgedaan. Daarnaast heb ik ook gewerkt als barman in feesttenten en cafés.

 

“Wat een hobby was, is nu mijn werk. Hoe mooi is dat?”

Mijn liefde voor de horeca groeide uit tot een enorme passie. Toen het Maaslandcentrum in Elsloo op ons pad kwam, hebben we een kijkje genomen. Wauw! We waren overdonderd door de grootte en we stonden te trappelen om te beginnen. De overname was binnen twee dagen geregeld. Ik zei mijn baan op en verwezenlijkte mijn ondernemersdroom. Wat een hobby was, is nu mijn werk. Hoe mooi is dat?

"Ik ben een echte verenigingsman"

Als verenigingsman in hart en nieren, vind ik het ontzettend leuk dat het Maaslandcentrum een rijk verenigingsleven kent. Bijna 40 verenigingen maken er gebruik van. Van seniorenclubs, zangkoren tot toneel- of carnavalsverenigingen. Ze kunnen allemaal bij ons terecht, want de mogelijkheden in ons multifunctionele zalencomplex zijn legio.

Neem contact op met Maaslandcentrum Elsloo

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Maaslandcentrum Elsloo zal z.s.m. contact met u opnemen.