Back Back Evenementenbureaus

VCK Travel

  • Valreep 13
    1042 AN Amsterdam

    Tel: 020 6800 802


Ga naar de website
Onze stelregel is: Zolang het meer oplevert dan dat het kost, is het budget nooit te hoog. Incentivereizen zijn een goede investering om de loyaliteit van uw klanten te belonen of in contact te komen met uw ‘vergeten’ zakelijke relaties. Tijdens een incentivereis is het mogelijk om kennis te delen, medewerkers of klanten te inspireren, uw product/dienst/rapport te introduceren en ga zo maar door. Incentivereizen en corporate events die zich afspelen op inspirerende, verrassende of creatieve (internationale) locaties, geven uw boodschap extra kracht en leveren een bijdrageaan een positief rendement waarbij ‘business & pleasure’ naadloos in elkaar overlopen. Meer rendement uit uw incentives en evenementen
Doe het zelven is geen optie. Maak gebruik van onze expertise bij de organisatie van onder meer:
• Motivatie-, trainings- en beloningsreizen- en events vooruw eigen personeel
• Voorlichtingsreizen- en events voorklanten en prospects met een commercieel doel
• Loyaliteitsreizen en events om loyale relaties te behouden en te (re)activeren
• Productpresentaties, dealerbijeenkomsten en congressen Onze passie en drijfkracht is om uw doelstellingen te vertalen naar een succesvolle incentive of event waar uw klanten of relaties nog lang over na zullen praten.
 
Voor meer informatie en inspiratie voor uw volgende incentivereis of event, kunt u rechtstreeks contact opnemen met Eric van Denderen.

Neem contact op met VCK Travel

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van VCK Travel zal z.s.m. contact met u opnemen.