Otto WijnenOtto Wijnen
Back Back Bureau- en evenementenorganisatie

Otto Wijnen

 • G. D. Brabanderhof 58
  1628 WC Hoorn

  Tel: 085 401 2600

 • Otto Wijnen Speaker & Coach: presentatietrainer & -coach én ervaren congresspreker

Ga naar de website

Een vrolijke noot in uw congres?
Een ludiek slot voor uw seminar?

 

Uw gasten met meer energie te laten vertrekken dan waarmee ze binnenkwamen, dat is het doel van cabaretier en spreker Otto Wijnen. Zijn ludieke fakespeech begint zoals elke andere lezing. Hij heeft een keurige PowerPointpresentatie voorbereid en in eerste instantie lijkt zijn verhaal feilloos aan te sluiten bij het onderwerp van de dag. Maar na enkele minuten horen zijn luisteraars de eerste aparte dingen en langzaam neemt het verhaal een vreemde wending. Centrale boodschap daarvan: de veranderingen gaan razendsnel en het is zaak bij te blijven! Door hen bewust uit de comfort-zone te halen, zorgt Otto voor een gezamenlijke beleving waardoor het volgende programma-onderdeel of de afsluitende borrel een heel ander, energieker karakter kent.
Inmiddels kent de fakespeech zeven verschillende thema's:

 1. Verandering, (meest geboekt)
 2. Duurzaamheid,
 3. Communicatie,
 4. Trends, (onder de noemer "Trendwatcherwatcher")
 5. Klantbeleving, 
 6. Social media (onder de noemer "Social Comedia")
 7. Samenwerking

Waar Otto zich extra in onderscheidt is zijn multimediakennis, snelle humor en taalgevoel. Ook is hij niet bang om - op ludieke wijze - in te grijpen als dat nodig mocht zijn. Bovendien kijkt hij graag samen met de opdrachtgever naar het hele plaatje: waarom wordt het event georganiseerd? Wat is het doel van zijn bijdrage? Hoe halen we het hoogste rendement? Neem vandaag nog contact op als u denkt aan:

 • een ludieke Fakespeech
 • een dynamische CongresQuiz of een
 • Energieke dagvoorzitter.

Sinds 2011 is Otto gediplomeerd presentatiecoach en in 2017 verscheen zijn boek "Help! Ik moet spreken; sprankelend spreken in zeven stappen". Onder de noemer Nederlands Presentatie Instituut verzorgt Otto samen met een aantal vaste trainers open- en incompany presentatietrainingen

Neem contact op met Otto Wijnen

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Otto Wijnen zal z.s.m. contact met u opnemen.