Brandon Smeets Magic EntertainmentBrandon Smeets Magic Entertainment
Back Back Bureau- en evenementenorganisatie

Brandon Smeets Magic Entertainment

 • Ganzeweide 58
  6413 GG Heerlen

  Tel: 06 4646 7815

 • Brandon Smeets Magic Entertainment

In het kort

 • Breed inzetbaar
 • Humorvol
 • Interactief
 • Meertalig
 • Programma op maat

Ga naar de website

Magisch entertainer Brandon Smeets verbaasd en verwonderd, elk event weer! Wat begonnen is als “spielerei” is inmiddels uitgegroeid tot een echte passie: het entertainen van publiek. Met zijn koffer vol magische momenten treedt hij wekelijks op allerlei zakelijke en privé evenementen op. Van de verre uithoeken van Nederland tot zelfs de wereld over. Door zijn brede repertoire aan trucs op een natuurlijke, ongedwongen en humorvolle wijze te presenteren, geeft hij een magische touch aan uw evenement. Zijn doel? Iets bijzonders toevoegen waar uw gasten, medewerkers of potentiële klanten met veel plezier op terugblikken én er nog lang over napraten. Zo is hij drietalig opgevoed waardoor hij het publiek vloeiend in Nederlands, Engels én Duits kan aanspreken. 

Afhankelijk van de gewenste setting, begrijpt hij zijn rol binnen een event heel goed. Waar het er als tafelgoochelaar op een bedrijfsfeest om gaat om mensen blij te maken, zorgt hij er op een beurs voor dat hij een zo’n groot mogelijk percentage bezoekers de stand van zijn opdrachtgever binnen krijgt. Het is zelfs mogelijk om de trucs af te stemmen op producten of een bepaald thema. Kortom, u vraagt en Brandon regelt het.

Naar welke setting bent u opzoek?

Neem contact op met Brandon Smeets Magic Entertainment

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Brandon Smeets Magic Entertainment zal z.s.m. contact met u opnemen.