Back Back Personeel

EHBO Midden Nederland

  • Karnweide 19
    3437 XC Nieuwegein

    Tel: 030 888 8849


Ga naar de website
Medische hulpverlening rond evenementen vraagt maatwerk. Mede door onze brede kennis op gebied van evenementen zijn wij bij uitstek de juiste partner.
Er wordt nagedacht over veiligheid van bezoekers, voorzieningen en samenwerking met externe partners. Tevens stellen wij een medisch draaiboek op, waarin een risico-inventarisatie wordt opgenomen. Afhankelijk van het aantal bezoekers zal er contact gezocht worden met de plaatselijke meldkamer ambulancezorg en/of het GHOR.
 
Op grote evenementen zetten wij de ambulance en/of ambu-bike in, zonder meerkosten. Om snel en doeltreffend hulpverlening te kunnen geven, kunnen de hulpverleners terugvallen op verscheidene vormen van vervoer, professioneel materiaal en betrouwbare communicatiemiddelen.
 
Al onze Eerste Hulpverleners beschikken over de competentie Geavanceerde Hulpverlening. Ze zijn daarnaast vaak werkzaam in de (semi-) professionele hulpverlening. Zij blijven door het jaar heen getraind en geschoold op vaardigheden en worden bekend gemaakt met de laatste ontwikkelingen op 1e hulp gebied. Op deze wijze wil EHBO Midden Nederland professionele 1e Hulpverlening realiseren, die het gat tussen de basis EHBO-ers en de professionele hulpdiensten invult.
 
Ook kunt u bij ons terecht voor ALS-hulpverleners !
 
Onze professionele aanpak en uitstraling dragen bij aan het succes van uw evenement. EHBO Midden Nederland biedt professionele 1e hulpverlening bij evenementen tegen een zeer betaalbaar tarief.

Neem contact op met EHBO Midden Nederland

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van EHBO Midden Nederland zal z.s.m. contact met u opnemen.