Een conferentie of congres organiseren? De Conference Center van Wicked Grounds is dé perfecte locatie voor een congres of conferentie. In het HQ van Wicked Grounds hebben we acht unieke ruimtes ter beschikking die in totaal ruimte bieden aan 500 personen. Door deze ruimtes met elkaar te combineren, creëer je een unieke conferentie- of congreslocatie in Amsterdam. The Conference Center inspireert, doorbreekt barrières en laat creativiteit floreren. Een conferentie of congres organiseren? De Conference Center van Wicked Grounds is dé perfecte locatie voor een congres of conferentie. In het HQ van Wicked Grounds hebben we acht unieke ruimtes ter beschikking die in totaal ruimte bieden aan 500 personen. Door deze ruimtes met elkaar te combineren, creëer je een unieke conferentie- of congreslocatie in Amsterdam. The Conference Center inspireert, doorbreekt barrières en laat creativiteit floreren.
Back Back Locaties

Wicked Grounds

 • Generaal Vetterstraat 51A
  1059 BT Amsterdam

  Tel: 085 0185159

 • Wicked Grounds

In het kort

 • Feeling at home
 • Wow moments
 • Long term visions with positive & sustainable impact

Ga naar de website

Wicked Grounds is een veilige haven voor de changemakers van vandaag en morgen. Locaties waar creatieve geesten zich ontplooien en relaties beklonken worden. Unieke ruimtes die uitdagen en verbinden en keer op keer inspireren. Bij Wicked Grounds voelen we ons verantwoordelijk voor jullie evenement. We denken graag mee, bijvoorbeeld over de juiste event locatie, we zijn oprecht betrokken en doen er alles aan om jullie zorgen uit handen te nemen. We willen dat je ons kan vertrouwen, want we geloven in lange termijn samenwerkingen gebaseerd op wederzijds respect. Wicked Grounds is de belichaming van de nieuwe economische koers die steeds meer aan kracht wint. Wij zijn jong, fris en zitten boordevol energie en idealen.

 • The Apartment - HQ
  The Apartment - HQ
 • The Lounge - HQ
  The Lounge - HQ
 • The Lodge - HQ
  The Lodge - HQ
 • The Suite - HQ
  The Suite - HQ
 • The Space - HQ
  The Space - HQ
 • The Cabin - HQ
  The Cabin - HQ
 • Een verstopt pareltje, die elke keer weer blijft verbazen. Bijzondere industriële brick walls, high end design meubelen en veel natuurlijk licht dankzij de grote lichtkoepels. Het is gelijk duidelijk, dit is geen gewone vergaderruimte. Deze inspirerende vergaderlocatie in Amsterdam is een ervaring op zichzelf.
  The Boardroom
 • De inspirerende vergaderzaal in Amsterdam is zo mooi dat je er stiekem wel zou willen wonen. Een heerlijk plekje aan het water met veel natuurlijk licht en een bijzonder design waardoor je je ogen uitkijkt. In deze ruimte laat je niks aan het toeval over, van de kunst tot inrichting. In The Studio laat iedereen zich inspireren.
  The Studio
 • Met uitzicht op de Hofpleinfontein, een overdaad aan natuurlijk licht, veel groen en mooi design meubilair is The Loft de perfecte vergaderlocatie in Rotterdam voor inspirerende vergaderingen en events in Rotterdam. De vele hoekjes en zitjes bieden de ruimte om je even lekker terug te trekken, bij te kletsen of de inspiratie op je te laten inwerken. Met The Loft trek je elke zakelijke meeting of event naar een nieuw level.
  The Loft (Rotterdam)
 • The Office by Wicked Grounds. De meest compacte meetingspace van op de Wicked Grounds HQ. Los te huren voor de kleine meetings, maar ook uitermate geschikt om jezelf even af te zonderen van het grote event elders in dit gebouw.
  The Office - HQ

Wicked Grounds is niet enkel een verzameling mooie locaties, wij zijn een creative agency. Onze locaties zijn uiteraard kaal te huren, maar als agency kunnen we je echt verrassen. This is where the magic happens. Leg bij ons je wensen op tafel, de gedroomde uitkomst, en wij realiseren de voorwaarden voor jullie. Met onze energie, ervaring, creativiteit en grote netwerk weten we steeds weer te overtreffen.Benieuwd naar wat wij als creative agency voor jullie kunnen betekenen? Vraag eens naar de mogelijkheden.

Neem contact op met Wicked Grounds

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Wicked Grounds zal z.s.m. contact met u opnemen.