Telstar HorecaTelstar Horeca
Back Back Locaties

Telstar Horeca

  • Minister van Houtenlaan 123
    1981 EK Velsen Zuid

    Tel: 0255 546 920


Ga naar de website
'Wat een ontspannen plek voor een training', gaf een cursist ons als compliment.
 
Maar dat is het ook. En dan gaat het niet om een voetbaltraining. Telstar is meer dan voetbal. Telstar biedt ook ongekende faciliteiten als evenementenlocatie. Het Rabobank IJmond stadion biedt moderne zalen met uitzicht op het voetbalveld en een gezellige en ontspannen sfeer.
 
Witte Leeuwen Kooi
De Witte Leeuwen Kooi is een prachtige zaal met uitzicht op het veld. De zaal heeft een warme uitstraling en is aangekleed met specifieke oude voetbaldetails van Telstar. De zaal beschikt over 2 vaste beamers, een geluidssysteem en is flexibel in zijn opstelling. 
 
In het midden van de zaal is de VIP lounge, een kleine afgeschermde ruimte waar vergaderingen met een kleine groep gehouden kunnen worden. U waant zich hier even onder het veld. De zaal bevat 2 bars waardoor de ruimte in 2 delen gesplitst kan worden. 
 
Club West
Club West leent zich uitstekend voor plenaire sessie tot 250 personen, vergaderingen, een verjaardagsfeest of een condoleance. Deze zaal beschikt ook over vaste audio visuele middelen en een professioneel geluidssysteem. In Club West deelt de bar de zaal als het ware in tweeën. 
 
De Witte Leeuwen Kooi en Club West zijn qua oppervlakte even groot aan elkaar.
 

Neem contact op met Telstar Horeca

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Telstar Horeca zal z.s.m. contact met u opnemen.