STRNDSTRND
Back Back Locaties

STRND

 • SLINGERWEG 76
  4814 AZ Breda

  Tel: 076 700 2448

 • STRND

In het kort

 • Corporate eventlocatie met informeel karakter
 • Centraal gelegen in de BENELUX
 • Drie zalen in industriële sferen met beachy knipoog
 • Beschikt over overdekt strand en twee buitenterrassen
 • 150 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein en 1.500 plekken op 900m

Ga naar de website

CREATIEF. UNIEK. GEDURFD.
Evenementenlocatie STRND, gevestigd in Breda-Centrum, staat voor unieke en gedurfde events. Met het bedrijf naar Breda? Dan kun je nauwelijks om STRND heen. Wij zijn de grootste evenementenlocatie in de binnenstad.

Waar wij blij van worden? Andersom denken en het dan net een tikkeltje anders doen. Onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage, kreeg in 2013 een nieuwe bestemming en levensdoel: we hebben haar getransformeerd tot de ideale locatie voor zowel super-corporate als een tikje meer laid back events. Sfeervol, beachie, en met een industriële touch!

BUSINESS AS USUAL
Ben je anonieme hotelzalen meer dan zat? Heb je de conferentieoorden en congrescentra inmiddels wel gezien? Het is duidelijk tijd voor STRND. Onze ruimtes ademen een informele sfeer die jouw gasten energie geeft. En energie betekent volle aandacht voor het event, en maximaal resultaat!

Nationale én internationale opdrachtgevers erkennen en herkennen de kracht van onze locatie. De uitstekende ligging en bereikbaarheid in de Benelux draagt hier dan ook aan bij.

Drie zalen, twee terrassen, ontelbare mogelijkheden 

Via Sunrise Boulevard de Harbour in. En via een rondje Bali en Curaçao de Sunset Boulevard op. Elk van de vier ruimtes beschikt over zijn eigen uitstraling. Daarmee is STRND ideaal om tijdens het hele event te blijven verrassen; zeker als programma-onderdelen aan ruimtes worden gekoppeld! Van een plenaire opstelling in industriële sferen tot een zonnige borrel op het terras. Om vervolgens een activiteit te doen met de voeten in het zand en te eindigen met een overdekt (!) foodtruckfestival. Zoals Marketing manager Harm Wonders treffend zegt: “Alles is mogelijk, want schuiven als een Tetris-koning en mouwen ergens aanpassen, dat kunnen wij als geen ander. En dat op een locatie midden in het centrum, met 150 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein en ruim 1.500 gratis plekken op 900 meter van de locatie.”

Personeelsfeest - CongresBedrijfsuitje - Teambuilding - Vergadering - Corporate Festival

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Linkedin | Facebook | Instagram

Neem contact op met STRND

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van STRND zal z.s.m. contact met u opnemen.