SilverdomeSilverdome
Back Back Locaties

Silverdome

 • Van der Hagenstraat 20
  2722 NT Zoetermeer

  Tel: 079 330 5000

 • Silverdome

In het kort

 • capaciteit van 4 tot 7000
 • Zalen zijn catering vrij te verhuren
 • Diverse zalen
 • Hybdride vergader momenten
 • Leisure activiteiten

Ga naar de website

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is in SilverDome!?

 

Teambulding & familie-uitjes
Een teamuitje organiseren voor al je collega’s; wat ga je dan doen? Je wilt een keer wat anders, iets dat bijdraagt aan de teambuilding en iets dat niet standaard is. Het is ieder jaar weer een uitdaging om iets leuks te organiseren. Dit jaar ging Karin Kors met haar collega’s naar Silverdome in Zoetermeer. En achteraf kunnen ze met 100 procent zekerheid zeggen: het was alles behalve een standaard uitje!

“Met twaalf collega’s brachten we een bezoekje aan Silverdome. We hadden van te voren het arrangement icegames gereserveerd. Dat leek ons wel wat. Zonder te weten wat ons precies te wachten stond, betraden we het ijs…

Lijkt schaatsen (shorttrack), kunstschaatsen, ijshockey of curling jou wat? Waag dan een gok en kom gezellig langs!

SilverDome: de perfecte feestlocatie om te huren in Zoetermeer
De meeste mensen kennen SilverDome als schaatsbaan of grote evenementenhal. In het multifunctionele evenementencomplex bevinden zich echter ook diverse feestruimtes en prachtige feestlocaties. Dankzij de goede ligging van Zoetermeer in hartje randstad en met diverse uitvalswegen binnen handbereik, is het complex een gewilde locatie voor het huren van een feestruimte. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat uw gasten genoeg parkeergelegenheid hebben. Wanneer u een feestzaal huurt, kunnen alle genodigden gebruik maken van de 700 gratis parkeerplekken rondom het gebouw.

Wilt u een zaal huren in Zoetermeer, bijvoorbeeld voor een verjaardag of een overige feestelijke gelegenheid? Of kies uit diverse evenementenlocaties de meest geschikte zaal. De te huren zalen hebben ieder een uniek karakter en zijn dankzij de strategische ligging van het SilverDome complex in Zoetermeer gemakkelijk bereikbaar.

Vergadermogelijkheden
De eventlocatie SilverDome is gunstig gelegen en makkelijk bereikbaar vanaf de grote steden Den Haag en Rotterdam. Er zijn verschillende te huren vergaderzalen beschikbaar in het complex, ieder met een uniek karakter. Daarnaast zijn er ook aanvullende faciliteiten. Wilt u bijvoorbeeld een vergaderruimte huren en gebruik maken van een beamer, projectiescherm voor een productpresentatie? Of uw zakenpartners onbeperkt koffie en thee aanbieden? Boek één van de vergaderarrangementen en wees gegarandeerd van een succesvolle meeting. De vergadering op locatie combineren met een teambuilding activiteit zoals een pubquiz of diverse Ice Games is ook een optie.

Neem contact op met Silverdome

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Silverdome zal z.s.m. contact met u opnemen.