Q-FactoryQ-Factory
Back Back Locaties

Q-Factory

 • Atlantisplein 1
  1093 NE Amsterdam

  Tel: 020 7606 782

 • Q-Factory

In het kort

 • Centraal gelegen in Amsterdam Oost
 • Europa's grootste muzikantencentrum
 • Multifunctionele Evenementenlocatie
 • Vast Contactpersoon
 • 55 hotelkamers

Ga naar de website

Q-Factory is Europa’s grootste muziekmakerscentrum en biedt muzikanten, acteurs en dansers alle mogelijkheden om te repeteren. Met de centrale trap naar boven, komt u aan bij de twee zalen in het hart van Q-Factory. Met de lift komt u bij de bovenste verdiepingen aan bij het Q-Hotel. Met welgeteld 55 hotelkamers worden bezoekers van over de gehele wereld ontvangen. De perfecte, multifunctionele locatie om uw evenementen te organiseren. 

De imposante, industriële Grote Zaal biedt ruimte voor 1000 bezoekers en de intieme Kleine Zaal voor 300 bezoekers. Beide zalen zijn volledig voorzien van uitstekende licht- en geluidsfaciliteiten en vaste podia. Het aansluitende foyer is geheel naar eigen wens aan te kleden om uw genodigden welkom te heten. Klik hier voor de bedrijfsbrochure.

Studio Ruimtes
Voor het houden van kleinschalige bijeenkomsten biedt Q-Factory u verschillende studio’s. Met een echte muzikantenlook per studio voelt u de creativiteit van Q-Factory. Er zijn diverse studio’s geschikt voor vergaderingen, meetings, repetities en workshops.

Q-Hotel
In juli 2017 heeft het Q-Factory Hotel haar deuren geopend. Op de bovenste 2 verdiepingen van Q-Factory is het hotel te vinden met welgeteld 55 hotelkamers. In het Q-Hotel kunt u kiezen uit vier verschillende kamers: The Backstage, The Studio, The Balcony en The Artist. Elke kamer is uniek qua inrichting en decoratie. De kamers zijn knus, maar het gebruik van beton, hout en staal geeft ze de industriële touch die je verwacht bij Q-Factory.
Het Q-Hotel is de perfecte aanvulling voor uw gasten na een gevulde eventdag. Uitstekend voor genodigden die van ver komen en willen uitrusten voordat ze aan de terugreis beginnen.

Neem contact op met Q-Factory

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Q-Factory zal z.s.m. contact met u opnemen.