Lijm & CultuurLijm & Cultuur
Back Back Locaties

Lijm & Cultuur

 • Rotterdamseweg 272
  2628 AT Delft

  Tel: 015 262 9400

 • Lijm & Cultuur

Ga naar de website

Lijm & Cultuur is een groot complex met een evenemententerrein en meerdere monumentale industriële ruimtes. Lijm & Cultuur biedt in de historische gebouwen van de voormalige Lijm en Gelatine Fabriek in Delft leegte zodat er optimale ruimte ontstaat voor creativiteit, vernieuwing en eigen kleur. Dromen worden er verwezenlijkt en nieuwe ideeën worden er geboren.

Lijm & Cultuur herstelt alle gebouwen in oude luister en maakt ze in de geest van de industriële oorsprong geschikt voor de nieuwe functie. De gebouwen hebben de namen Boiler, Centrale, Chemie, Chaos en Experiment.

Gelatinepark
Het bijna 1 hectare grote Gelatinepark fungeert als gemeentelijk evenemententerrein voor de Gemeente Delft. Met een parktheater en prachtige groenstroken aan het water van de Schie is het terrein een ideaal decor voor festivals, circussen of grote evenementen.
Het terrein is multifunctioneel inzetbaar. Dankzij de bestrating van klinkers en stelconplaten kunnen er gemakkelijk tenten geplaatst worden. De water- en elektrische voorzieningen zijn zo flexibel ingericht dat ze overal ingezet kunnen zetten.

Ook zijn er een aantal kleinere zalen en repetitie studio’s en is een deel van de ruimte beschikbaar als kantoor voor culturele en creatieve ondernemers.

 • Lijm & Cultuur
  Boiler
 • Lijm & Cultuur
  Boiler
 • Lijm & Cultuur
  Centrale
 • Lijm & Cultuur
  Chaos
 • Lijm & Cultuur
  Chemie
 • Lijm & Cultuur
  Chemie
 • Lijm & Cultuur
  Experiment
 • Experiment
  Experiment

Concept ontwikkelen
Een sterk evenement maak je samen! Lijm & Cultuur in Delft doet niets liever dan dat: samen een verrassend concept bedenken! Heb je een kritische, creatieve doelgroep, waar je niet met zómaar een locatie kunt komen aanzetten, dan is Lijm & Cultuur een goede partner. Het team ontwikkelt op maat gemaakte events en concepten voor innovatie, ontwikkeling, of feestelijke inspiratie. De industriële gebouwen bieden alle ruimte: het terrein van meer dan 2 hectare is één groot speelterrein en creatief laboratorium. Inhoud, vormgeving, catering, licht, geluid en beeld komen bij elkaar tot één krachtig geheel. Een spraakmakend einde van het jaar is hier gegarandeerd.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden per mail of bel 015 262 94 00.

Neem contact op met Lijm & Cultuur

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Lijm & Cultuur zal z.s.m. contact met u opnemen.