LIEMÈSLIEMÈS
Back Back Locaties

LIEMÈS

 • Proostwetering 11
  3543 AB Utrecht

  Tel: 06 58 81 08 91

 • LIEMÈS

In het kort

 • Centraal gelegen en makkelijk bereikbaar en (gratis) parkeren voor de deur
 • Persoonlijke aandacht en service
 • Wereldse culinaire gerechten
 • Gehele locatie exclusief te huren
 • Van 4 tot 400 gasten

Ga naar de website

 

Welkom bij LIEMÈS, dé event locatie in The Wall Utrecht, gelegen langs de A2 bij Leidsche Rijn. Onze sfeervolle en trendy locatie biedt plaats aan zowel kleine als grote gezelschappen, waarbij je kunt genieten van heerlijk eten en drinken in een gezellige en moderne setting.

LIEMÈS heeft diverse mogelijkheden voor besloten vergaderingen en bijeenkomsten en sfeervolle zalen voor vergaderingen, presentaties en workshops. Uiteraard in combinatie met een uitstekende lunch of diner. Of het nu gaat om een brainstormsessie, een presentatie, congres of (bedrijfs)feest, ons team zorgt voor een geslaagd event!

We beschikken over zalen voor 4 tot 200 personen en diverse break-out mogelijkheden. Onze culinaire gerechten uit de diverse wereldkeukens zijn een welkome aanvulling tijdens uw event. Tevens is het mogelijk om de gehele locatie exclusief te huren voor congressen of (bedrijfs)feesten.

Makkelijk bereikbaar en (gratis) parkeren voor de deur en tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Volledig rolstoel toegankelijk en bij mooi weer een groot terras om na een geslaagd event al borrelend te netwerken. Het is tevens mogelijk de gehele locatie exclusief te huren, waarbij uiteraard van alle faciliteiten gebruik gemaakt kan worden, van restaurant tot vergaderzaal, van foodhall tot terras.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Direct contact? Bel Chantalle : 06 5881 0891

Neem contact op met LIEMÈS

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van LIEMÈS zal z.s.m. contact met u opnemen.