Koningshof Party & EventsKoningshof Party & Events
Back Back Locaties

Koningshof Party & Events

 • Staartweg 20
  8321 NB Urk

  Tel: 0527 651 651

 • Koningshof Party & Events

In het kort

 • Turnkey locactie
 • Centrale ligging t.o.v. randstad
 • Capaciteit tot 2.000 personen
 • 7 zalen
 • 300 parkeerplaatsen

Ga naar de website

Een unieke locatie in één van de mooiste vissersplaatsen in Nederland – De Koningshof. Een sfeervolle belevenis voor zakelijke- en particuliere evenementen. Van kleine tot grote ontmoetingen en van congressen tot personeelsfeesten. De Koningshof heeft alles in huis om uw zakelijke event tot een succes te maken. 

Wat De Koningshof dan zo bijzonder maakt? De prachtige ligging in de bosrijke omgeving. Dit geeft evenementen een gouden randje. Het ligt centraal gelegen vanaf de Randstad en is daarom voor iedereen makkelijk bereikbaar. Met 300 parkeerplaatsen, ruimte tot 2.000 personen en 7 grote- en kleine zalen kunnen we alles realiseren.

Culinair
Goede gesprekken beginnen bij het zien, ruiken en proeven van eten. Onze koks weten dan ook precies de juiste gerechten – passend bij uw wensen – te bereiden. Ook de sfeer die u voor ogen heeft weten wij over te brengen. Of dit nu rustgevend, feestelijk of gezellig is. Beleef de gastvrijheid van Urk op een locatie met nationale allure, waar wij voor iedere gelegenheid een passende sfeer creëren.

Ons team heeft de expertise in huis om uw gehele evenement te organiseren. Wilt u hier een activiteit aan toevoegen? Dan kunt u kiezen voor één van onze arrangementen. Op culinair gebied biedt De Koningshof in samenwerking met zusterbedrijf Willem de Boer Food & Events de perfecte omlijsting van uw evenement.

Neem contact op met Koningshof Party & Events

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Koningshof Party & Events zal z.s.m. contact met u opnemen.