Koning Willem II StadionKoning Willem II Stadion
Back Back Locaties

Koning Willem II Stadion

 • Goirleseweg 34
  5026 PC Tilburg

  Tel: 013 549 0590

 • Koning Willem II Stadion Congressen en Evenementen

In het kort

 • 8 zalen
 • 16 break-out rooms
 • 600 gratis parkeerplaatsen
 • 2 tot 3000 gasten
 • 5 minuten van afslag A58

Ga naar de website

Het Koning Willem II stadion ontleent zijn bekendheid aan de voetbalclub Willem II, maar het stadion is tegelijkertijd een multifunctioneel congres- en evenementencentrum. Het is om talloze redenen een unieke locatie, maar het meest in het oog springt natuurlijk die fantastische groene grasmat en de tribunes daaromheen.

De vele multifunctionele ruimten worden gebruikt voor vergaderingen, congressen, seminars, borrels, presentaties, (thema)feesten, beurzen en recepties. Alle ruimten hebben ledverlichting en de verdere technische aspecten van de zalen en ruimtes zijn state-of-the-art: digitale bewegwijzering, geïntegreerde audiovisuele oplossingen, multi-colour ledverlichting en boven de entree hangt een enorme ledwall.

 

Tijdens events is voetbal heel goed in te zetten als metafoor voor samenwerking, voor teamspirit, voor het samen focussen op een doel - in die zin biedt het stadion meteen een perfect thema! Op de eerste verdieping zijn er twee vleugels met ieder vier grote zalen, waarvan één grote zaal gemaakt kan worden. Op de tweede etage zijn het Grand Café Tricolores en het Koning Willem II restaurant gesitueerd mét direct daaraan verbonden in totaal zestien businesslounges. Zelfs de kleedkamers van de spelers zijn voor een evenement in te zetten. Wanneer je een evenement organiseert, is het stadion eigenlijk een beetje van jou!

Neem contact op met Koning Willem II Stadion

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Koning Willem II Stadion zal z.s.m. contact met u opnemen.