Kasteel WijenburgKasteel Wijenburg
Back Back Locaties

Kasteel Wijenburg

  • Voorstraat 2
    4054 MX Echteld

    Tel: 0344 641 859

  • Kasteel Wijenburg

In het kort

  • Unieke vergaderlocatie
  • Enorme gastvrijheid
  • Op en top service

Ga naar de website
Of u nu kiest voor een grootschalig evenement voor honderden relaties of medewerkers, of een vergadering voor een twintigtal mensen. Wij maken het mogelijk. Perfect georganiseerd, toegesneden op uw wensen. Kasteel Wijenburg is namelijk een uniek kasteel, dat voor één dag van u wordt. Waar u uw gasten letterlijk én figuurlijk exclusief kunt ontvangen, omdat u met uw bedrijf onze enige gasten bent!

Welke sfeer kiest u?

De drie verdiepingen van het kasteel zijn gebouwd in drie verschillenden eeuwen en de ruimtes kunnen zowel afzonderlijk als in combinatie gebruikt worden. U heeft dus veel te kiezen over welke onderdelen van het programma u waar in het kasteel wilt laten plaatsvinden. En daarmee bepaalt u zelf welke sfeer u aan deze bijeenkomst wilt meegeven! Chique met een exclusieve uitstraling of juist informeel en no-nonsense? Met de juiste keuze van zalen en catering haalt u het optimale rendement uit uw bijeenkomst!

Onvergetelijke ervaring

Wij maken van uw zakelijke evenement een onvergetelijke ervaring. Kasteel Wijenburg is niet alleen een unieke en makkelijk bereikbare locatie met uitstekende faciliteiten, ons gelouterde team zorgt er ook voor dat uw personeelsfeest, ledenvergadering, congres, seminar of relatie-evenement perfect verloopt.

U staat bij ons centraal

Kasteel Wijenburg beschikt over haar eigen keuken en keukenbrigade en daarmee over optimale flexibiliteit. We kunnen lunch, hapjes en diners dus precies toesnijden op uw wensen én we kunnen improviseren, desnoods op het laatste moment. Onze gastheren en -vrouwen hebben ruime ervaring in het organiseren en uitvoeren van een evenement waarbij uw doelstelling centraal staat. Organisatorische ondersteuning is voor ons geen vraag maar een logica!

Uitstekende bereikbaarheid van onze vergaderlocatie

Het kasteel ligt in het midden van het land, op 2 minuten rijden van de A-15, tussen de knooppunten met de A-2 en A-50. Met de auto bent u er in principe, waar u ook vandaan komt, vrijwel altijd binnen een uurtje. Het kasteel beschikt over een grote eigen parkeerplaats, met parkeerwachter, voor circa 80 auto’s.
 
Graag vertellen wij meer over alle mogelijkheden maak vrijblijvend een afspraak met ons en laat je inspireren!
 

Neem contact op met Kasteel Wijenburg

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Kasteel Wijenburg zal z.s.m. contact met u opnemen.