Health Center HoenderdaalHealth Center Hoenderdaal
Back Back Locaties

Health Center Hoenderdaal

 • Hoendersteeg 7
  3972 NA Driebergen

  Tel: 0343 529 333

 • Health Center Hoenderdaal

In het kort

 • Centraal gelegen in Nederland
 • Uitstekende catering en gastgerichte service
 • Diverse sportieve mogelijkheden
 • Toegankelijke tarieven
 • Gratis parkeren

Ga naar de website

Ontspanning, ontmoeting en overwinning! Dát is waar het bij Hoenderdaal in Driebergen om gaat. Wij zijn hèt toonaangevende multifunctionele sportcentrum op de Utrechtse Heuvelrug en bieden jong en oud een veelzijdig aanbod aan activiteiten en faciliteiten.

Want of je sport om tijd voor jezelf te nemen, je streefgewicht of gewenste figuur te behalen, andere mensen te ontmoeten, je golfbaanpermissie te halen, een wedstrijd te winnen óf voor dat lekkere biertje of die frisse salade na afloop, één ding is zeker: Je haalt het bij Hoenderdaal! Zo kun je terecht in ons moderne fitnesscentrum, maar denk ook aan een qualifying 9 holes golfbaan, driving range en chipping & putting green, 7 buiten tennisbanen, tennishal met 5 banen, 4 squashbanen, sporthal, een sfeervolle yoga & pilatesstudio en medio eerste kwartaal 2018 twee padelbanen

En dat is nog niet alles! Je vindt bij ons ook een zonnebank, beauty salon, vergaderzalen en een gezellig sportcafé. Wij hebben een lekkere lunch- en dinerkaart en uiteraard ontbreken de gezonde gerechten niet. Tevens zijn wij bij uitstek de plek voor sportieve bedrijfsuitjes en evenementen.

Kortom, waar je ook naar op zoek bent, je haalt het bij Hoenderdaal! Zien we je snel?

Tussen de sportfaciliteiten tref je vier moderne en goed geoutilleerde vergaderzalen voor al je meetings, presentaties of andere bijeenkomsten. De vergaderzalen zijn geschikt voor gezelschappen tot 80 personen. Een aantal van deze zalen kijkt uit over de buitensport faciliteiten en heeft een eigen terras. De ruimtes beschikken over moderne audiovisuele apparatuur en er is een gratis wifi netwerk aanwezig.  

Hoenderdaal onderscheidt zich van reguliere aanbieders d.m.v. haar concept van Vitaal Vergaderen: een meeting met een gezonde lunch en sportieve onderbreking/afsluiting zoals golf, tennis, karten of yoga met als resultaat een productieve meeting en een onvergetelijke leuke dag!

Wij zitten zeer centraal in Nederland op de mooie Utrechse Heuvelrug, vlakbij de afslag Driebergen - Zeist van de A12 en gratis parkeren kan voor de deur. Bovendien zijn wij goed te bereiken met het openbaar vervoer. 

Neem contact op met Health Center Hoenderdaal

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Health Center Hoenderdaal zal z.s.m. contact met u opnemen.