GooilandGooiland
Back Back Locaties

Gooiland

 • Emmastraat 2
  1211 NG Hilversum

  Tel: 035 744 0115

 • Logo Gooiland

In het kort

 • Evenementen van 5 tot 2000 personen 
 • Centraal gelegen in Midden Nederland
 • Nabij de A27, A1 & A2
 • Gratis parkeerplaatsen
 • Overnachtingsmogelijkheden
Ga naar de website

Gooiland is een artistiek pand en is sinds 1987 een rijksmonument. Het heeft 14 multifunctionele zalen waaronder een authentiek theater en een Dutch Brand Hotel met 56 hotelkamers, is gemakkelijk te bereiken met ov en auto, ligt zeer centraal, er is voldoende parkeergelegenheid en biedt ruimte aan 20 tot 2000 personen. Ervaar wat een artistieke omgeving kan doen met jouw evenement!

Jouw evenement

Ben je van plan om binnenkort een zakelijke bijeenkomst te organiseren? Kom dan naar Gooiland en laat je verrassen door de sfeer, ruimtes en architectuur van het gebouw. Het jonge en dynamische team van Gooiland staat graag voor je klaar. Zij denken met je mee over de mogelijkheden en zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt.

Flexibiliteit

Alles kan bij Gooiland: een intieme bijeenkomst, een groot congres, een klein werkoverleg of juist een uitbundig feest. Gooiland biedt ruimte voor evenementen van 5 tot 2000 personen en beschikt over 14 multifunctionele ruimtes waaronder een theater, filmzaal en een grand café. Deze volledige aanpasbare ruimtes zijn voorzien van alle benodigde technieken. Jouw evenement komt door de vele zalen die Gooiland te bieden heeft altijd tot z'n recht.

Historie

Gooiland is in 1934 door de Nederlandse architect Jan Duiker ontworpen. Hij had een vooruitstrevende visie op architectuur. Karakteriserend voor het gebouw is de lichtinval, de openheid, de ruimtes die in elkaar overlopen en de lichte kleuren en natuursteen. Gooiland is een voorbeeld van het Nieuwe Bouwen en is sinds 1987 officieel een Rijksmonument.

Personeel & catering

De cateraars van Gooiland hebben kooktalent en zijn erg creatief. Ze passen de gerechten gemakkelijk aan op jouw evenement en leggen daar hun ziel en zaligheid in. Gooiland beschikt over een eigen keuken waardoor zij alles voor je uit handen kunnen nemen.

Dutch Brand Hotel

Naast een prachtige locatie voor evenementen heeft Gooiland sinds kort ook een eigen hotel. En niet zomaar een hotel. Het hotel is namelijk het eerste Dutch Brand Hotel in heel Nederland! Het gehele hotel is opgezet met stoere, oer-Hollandse merken zonder poespas. De merken vind je dan ook overal terug in het hotel. Gooiland werkt onder andere samen met: Luxaflex, Auping, Gispen, Brabantia, Forbo, Sphinx, Philips en Hema.

Bereikbaarheid

Gooiland is gemakkelijk te bereiken, omdat het gebouw midden in het centrum van Hilversum ligt op 8 minuten loopafstand van Centraal Station Hilversum. Ook met de auto is Gooiland zeer goed bereikbaar vanuit alle regio's.

Contact

Nieuwsgierig geworden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Helen de Groot of Philip Lamers van Gooiland. Zij zijn van 09.00 tot 18.00 uur telefonisch te bereiken. Stuur je liever een mailtje? Dan kan dat natuurlijk ook. Neem een sprong in het diepe en ervaar wat dit rijksmonument jou te bieden heeft!

Gooiland is dé evenementenlocatie voor jouw zakelijke evenement. 

Neem contact op met Gooiland

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Gooiland zal z.s.m. contact met u opnemen.