Gardens Business Centre OudlaenGardens Business Centre Oudlaen
Back Back Locaties

Gardens Business Centre Oudlaen

 • Oudlaan 4
  3515 GA Utrecht

  Tel: 030-2027327

 • Gardens Business Centre Oudlaen Vergaderen

In het kort

 • Eigentijds zakelijk centrum voor trainingen, vergaderingen en congressen.
 • 16 vergaderzalen van 18m2 tot 150m2.
 • Tot 110 personen in theater opstelling.
 • Uitstekende bereikbaarheid, dicht bij het centrum van Utrecht en nabij de A27.
 • Parkeergarage onder het gebouw met gratis parkeerplaatsen.

Ga naar de website

Gardens Business Centre Oudlaen is gespecialiseerd in het organiseren van uw professionele training, corporate vergadering of (verenigings)congres. Deze centrale locatie in hartje Utrecht biedt u fris zakelijke vergaderzalen in alle soorten en maten. Ons gastvrije personeel denkt graag met u mee en richt de zalen naar uw persoonlijke voorkeuren in. Wij verzekeren u van de beste audiovisuele ondersteuning in elke ruimte, met beamer en automatisch projectiescherm. Vanuit ons eigen restaurant verzorgen onze koks luxe gerechten voor uw bijeenkomst. Vers, gezond en lekker.

Gardens Business Centre Oudlaen is al jaren een zeer gewilde locatie voor opleidingsinstituten om professionele trainingen te faciliteren. Door onze expertise hebben wij alle middelen in huis om uw dag- of avondcursus te organiseren, maar ook een bijeenkomst of congres. Gardens Business Centre Oudlaen is uitstekend te bereiken door de centrale ligging, nabij de A27 en minder dan 10 minuten van Utrecht Centraal. Uw gasten parkeren gratis in de dubbele garage onder het gebouw, met meer dan 200 plaatsen.

 

 • Vergaderzaal Oudlaen
  Vergaderzaal Oudlaen
 • Vergaderzaal Oudlaen
  Vergaderzaal Oudlaen
 • Vergaderzaal Oudlaen
  Vergaderzaal Oudlaen
 • Oudlaen
  Oudlaen
 • Oudlaen restaurant
  Oudlaen restaurant
 • Oudlaen restaurant
  Oudlaen restaurant

Centrale locatie voor trainingen, vergaderingen en congressen

Gardens Business Centre Oudlaen biedt u een modern en centrale locatie om uw training, vergadering of congres te organiseren. U heeft een geruime keuze uit fris zakelijke ruimtes van verschillende groottes, allemaal voorzien van direct daglicht. Verder is elke zaal standaard voorzien van uitstekende audiovisuele ondersteuning met beamer, flipover en automatische projectieschermen. Diverse ruimtes beschikken bovendien over breakout mogelijkheden, zodat u ze volledig naar uw voorkeuren kunt aanpassen. Naast de indeling en het meubilair van de ruimte, voegen wij ook graag de branding van uw bedrijf toe. Denk aan een logo of huisstijl, zodat uw bijeenkomst geheel in stijl plaatsvindt. Het gastvrije personeel van Oudlaen denkt graag mee over de mogelijkheden.

 

Al uw bijeenkomsten op 1,5 meter bij Oudlaen

De zalen van Gardens Business Centre Oudlaen zijn volledig aangepast op de 1,5 meter-economie. Dat betekent dat uw trainingen, vergaderingen en evenementen ook in coronatijd door kunnen gaan, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Daarnaast biedt Oudlaen de mogelijkheid om een webinar, vergadering of event op afstand te organiseren. Daarbij is een deel van de gasten live aanwezig en beleven de overige genodigden het evenement thuis.

Neem contact op met Gardens Business Centre Oudlaen

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Gardens Business Centre Oudlaen zal z.s.m. contact met u opnemen.