Foodhallen/ Kanarie ClubFoodhallen/ Kanarie Club
Back Back Locaties

Foodhallen/ Kanarie Club

  • Bellamyplein 51
    1053 AT Amsterdam

    Tel: 020 218 1774

  • Foodhallen/ Kanarie Club

In het kort

  • Onderdeel van de nieuwe hotspot van Amsterdam Oud-West
  • Open en industrieel karakter

Ga naar de website
De Foodhallen is sinds augustus 2014 onderdeel van dé nieuwe hotspot van Amsterdam Oud-West, namelijk: De Hallen Amsterdam. De Foodhallen valt onder de gezamenlijke horeca onderneming, alsmede Restaurant Meat West en Halte 3 waar ook vergader- en diner/borrelmogelijkheden zijn.
 
De Foodhallen/Halte 3/ Meat West beschikken over een aantal te verhuren ruimtes. Buiten de sfeervolle benedenverdiepingen is er ook een hele mooie open vide aanwezig met een eigen bar. Ideaal voor een informele werkborrel of -diner. Verder zijn er nog twee andere ruimtes aanwezigheid die te gebruiken zijn voor vergaderingen, presentaties, meetings of brainstormsessies. Door het open en industriële karakter van de ruimtes voelt het niet formeel aan en kun je ongestoord vergaderen met uitzicht op de Foodhallen.
 
Ook beschikt het Hallencomplex over een grote parkeergarage waar tegen betaling gebruik van gemaakt kan worden. Ideaal dus wanneer u bij ons vergadert en uw gasten niet lang naar een parkeerplek hoeven te zoeken. Daarnaast zijn wij goed te bereiken vanuit alle hoeken van Amsterdam. Tramlijnen 3,7,12 en 17 stoppen op slechts 300 meter van de Foodhallen. Komt u per fiets of per rondvaartboot? Ook dit levert geen enkel probleem op. De fiets kunt u gratis bewaakt stallen in de ondergrondse fietsenkelder van De Hallen en de rondvaartboot kan worden aangelegd aan de Bilderdijkkade op slechts 5 minuten loopafstand.
 
Al met al dus een zeer veelzijdige locatie met meer dan voldoende mogelijkheden om
uw evenement bij de Foodhallen/Halte3/Meat West te laten slagen!
 

Neem contact op met Foodhallen/ Kanarie Club

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Foodhallen/ Kanarie Club zal z.s.m. contact met u opnemen.