Buitenplaats de Bergse BossenBuitenplaats de Bergse Bossen
Back Back Locaties

Buitenplaats de Bergse Bossen

 • Traaij 299
  3971 GM Driebergen-Rijsenburg

  Tel: 0343 528 150

 • Buitenplaats de Bergse Bossen

In het kort

 • midden in het groen
 • veel daglicht
 • gratis wifi
 • gratis parkeren
 • Onbeperkt koffie, thee en bites

Ga naar de website

In nationaal park de Utrechtse Heuvelrug staat Buitenplaats de Bergse Bossen, een prachtige hide-away midden in het groen. Centraal gelegen, goed bereikbaar en omringd door prachtige natuur. Ontdek de schoonheid van deze groene en inspirerende omgeving en wordt verwend door fine service.

Met meerdere meetingruimtes zijn de mogelijkheden bij Buitenplaats de Bergse Bossen eindeloos. Van zakelijke bijeenkomst tot een bruiloft, van diner tot feest, alles bij ons is bespreekbaar. Wil je je meeting extra betekenis geven? Laat het ons weten, wij kunnen meerdere teambuildingsactiviteiten regelen voor jou en je gezelschap. Na je bijeenkomst kan je een heerlijk drankje drinken of dineren in onze brasserie. Bij mooi weer kan je heerlijk op ons terras zitten, genietend van de natuur. Ook fijn om te weten is dat je gratis bij ons kunt parkeren.

Wil je ontladen in het groen en ben je op zoek naar een inspirerende meeting- of eventruimte? Op zoek naar de mogelijkheid om te slapen en vergaderen midden in de bossen? En wens je een locatie waar je volledig ontzorgd wordt van A tot Z? Wij van Buitenplaats de Bergse Bossen staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw event of vergadering een succes wordt!

Buitenplaats de Bergse Bossen is onderdeel van Fine Hotels & Suites, een collectie van vier bijzondere hotels waar elegantie, verbinding en warmte centraal staan. Ons doel is om gasten het gevoel van warm welkom te geven met excellente service. Net als thuis, maar dan net een beetje extra!

Zien we je snel?

finehotelsandsuites.com

Neem contact op met Buitenplaats de Bergse Bossen

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Buitenplaats de Bergse Bossen zal z.s.m. contact met u opnemen.