Buitenhuis BurenBuitenhuis Buren
Back Back Locaties

Buitenhuis Buren

 • Buitenhuizenpoort 10
  4116 CA Buren

  Tel: 06 2421 0707

 • Vergaderlocatie Buitenhuis Buren

In het kort

 • centraal - dichterbij dan je denkt!
 • rust - alle tijd om heel veel te doen:-)
 • sportieve en spirituele breaks
 • selfcatering kan ook
 • volop gratis parkeergelegenheid

Ga naar de website

Welkom in het buitenhuis!

 

Buitenhuis Buren is een fijne, lichte, atelier-achtige plek in het middeleeuwse stadje Buren. Centraal in het land, nabij de A2 en A15. Je moet het weten, maar Buren is dichtbij: 30 minuten van Den Bosch; 35 minuten van Utrecht, Arnhem en Nijmegen; 45 minuten van Amersfoort en 60 minuten van Amsterdam en Rotterdam.

Het huis 

 

We hebben een grote zaal beneden, twee kleinere ruimtes boven, twee werkkamers en een knusse tuin. Er is, afhankelijk van de opstelling, plaats voor 30 tot 40 personen. We verhuren het huis nooit aan meer dan 1 groep tegelijk. Je hebt dus altijd het hele huis voor jezelf alleen. 

Naar buiten

 

Het buitenhuis ligt in het middeleeuwse stadje Buren. In 5 minuten loop je tussen boomgaarden en de weilanden. Er zijn volop mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Infomeer naar de mogelijkheden. 

Eten en drinken

 

We serveren lekkere koffie, zelfgebakken koek, brood van de bakker en verse soepen en salades. Alles zo veel mogelijk biologisch en uit de buurt, met volop vegetarische en veganistische opties. Neem je liever zelf je eten en drinken mee? Dat kan! Je kunt onze koffiezetapparaten, koelkast en servies gebruiken en de kookplaat om iets op te warmen.

Zakelijk en spiritueel

 

Het buitenhuis is er voor vergaderingen, workshops, trainingen, productpresentaties. En voor spirituele bijeenkomsten. Denk aan stilte-, mindfullness en yogadagen. Yoga of meditatie als break tijdens een zakelijke dag? Informeer naar de mogelijkheden. 

Leuk om te weten 

 

Vroeger was het buitenhuis een smederij, daarna een winkel van Sinkel. In 2016 is het ingrijpend verbouwd. 

In Buren gaat de tijd langzaam. Je hebt er dus veel meer tijd en kunt in 1 dag ontzettend veel doen. 

Neem contact op met Buitenhuis Buren

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Buitenhuis Buren zal z.s.m. contact met u opnemen.