AFAS CircustheaterAFAS Circustheater
Back Back Locaties

AFAS Circustheater

  • Circusstraat 4
    2586 CW Scheveningen

    Tel: 070 416 7607

  • AFAS Circustheater

Ga naar de website

Het AFAS Circustheater staat voor klasse, stijl en kwaliteit. Het inmiddels meer dan 100 jaar oude theater is de perfecte locatie voor elk evenement van 5 tot 2000 personen. Gelegen in het hart van Scheveningen, op loopafstand van het strand biedt het AFAS Circustheater een uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer en daarnaast meer dan voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving van het theater.

Het bijzondere gebouw is met de jaren uitgegroeid tot een indrukwekkende en stijlvolle locatie dat zich ook overdag uitstekend leent voor de meest uiteenlopende doeleinden. Het theater biedt tien multifunctionele ruimtes met uitstekende faciliteiten voor bijvoorbeeld een vergadering, productpresentatie, modeshow of congres. Zelfs een creatieve brainstorm op het podium behoort tot de één van de mogelijkheden. Als extra optie kan de theaterzaal worden verkleind tot een capaciteit van 200 personen (normaliter 2000 personen). Kortom, een schitterende locatie, om uw relaties in stijl te ontvangen.

Het team van het AFAS Circustheater adviseert u graag tijdens het traject van idee tot bijeenkomst. Samen met huiscateraar Maison van den Boer en preferred partner NFGD zorgen we voor de creatieve, culinaire en technische invulling van uw evenement.

Voor het boeken van uw zakelijke evenement in het AFAS Circustheater kunt u contact opnemen via  070 416 7607. Kijk voor meer informatie op onze website.

Neem contact op met AFAS Circustheater

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van AFAS Circustheater zal z.s.m. contact met u opnemen.