Maassilo RotterdamMaassilo Rotterdam
Back Back Locaties

Maassilo Rotterdam

  • Maashaven zuidzijde 1-2
    3081 AE Rotterdam

    Tel: 010 476 2452

  • Logo Maassilo

In het kort

  • Voormalige graansilo
  • Brand events, sport events, culturele events, festivals, bedrijfsevenementen
  • Inspirerend, creatief, samenwerkend, flexibel
  • 4 grote ruimtes op de begane grond en 3 grote ruimtes op 40 meter hoogte

Ga naar de website

Voormalige Graansilo  tussen Kop van Zuid en Zuidplein

Een van de oudste graansilo's van Europa, is van binnen volledig verbouwd en ingericht als stoere industriële eventlocatie. We organiseren hier indrukwekkende bedrijfsevenementen, culturele events, sport events, brand events, festivals en congressen.

Zalen

In de Maassilo zijn op de begane grond 3 platformen waar je letterlijk staat te feesten onder de oude silo's. Je komt hier bijeen met bedrijfsfeesten en hybride events. De op 40 meter hoogte gelegen Now&Wow Club beschikt over drie zalen, waarvan twee een uniek uitzicht bieden op de skyline van Rotterdam. 

Faciliteiten 
De gehele locatie is voorzien van ventilatie, podia, licht, geluid en audiovisuele techniek. Er is bovendien eigen technisch personeel, dat de techniek van een evenement van begin tot het eind kan verzorgen. Eigen (food)catering voor evenementen behoort eveneens tot de mogelijkheden.

 

Contact
Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie voor een knallend bedrijfsfeest, professioneel congres, spetterende modeshow of inspirerende productpresentatie? In de Maassilo is het mogelijk. Ons team brengt uw evenement graag tot een daverend succes! Kijk voor meer informatie op maassilo.com of neem contact met ons op via +31 (0)10 476 24 52 of events@maassilo.com.

Neem contact op met Maassilo Rotterdam

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Maassilo Rotterdam zal z.s.m. contact met u opnemen.