Happyhappyjoyjoy EastHappyhappyjoyjoy East
Back Back Locaties

Happyhappyjoyjoy East

  • Oosterlijke handelskade 4
    1019BM Amsterdam

    Tel: 020 344 6424

  • Happyhappyjoyjoy East

In het kort

  • Ervaar de de roerige straten van Azië;
  • Geniet van heerlijke Aziatische gerechten;
  • In Amsterdam.

Ga naar de website

Happyhappyjoyjoy geeft je een bliksembezoek aan Azië, waarbij je gasten de lekkerste en mooiste gerechten met elkaar kunnen delen. 

 

De roerige straten, rijke smaken en vrolijke kleuren van Azië, kenmerkend voor steden zoals Bangkok, Saigon en Hong Kong, komen samen in Amsterdam! Sissende stoompannen, gloeiende barbecues, kokend hete woks en rijke geuren zijn het hart van Happyhappyjoyjoy. Kortom, een perfect recept voor een origineel evenement. Van vergaderingen, tot feesten en trouwerijen.

Locatie


Geniet samen met je gasten van de leukste sfeer en de lekkerste gerechten. Binnen, buiten op het terras of op het entresol. Door de aanwezigheid van het entresol op de eerste etage en de open bar, kan het Asian Streetfood restaurant voor allerlei gelegenheden op meerdere manieren worden ingedeeld. Ideaal tijdens bijvoorbeeld een productpresentatie, business event, huwelijk of bedrijfsfeest.

In combinatie met het zuidelijk gelegen terras en ruime, zonnige gazon heb je tijdens je event de mogelijkheid om van zowel de binnen- als buitenruimtes gebruik te maken.  In de zomer kun je een Aziatische garden party houden op het grote terras of heerlijk dineren op het entresol.

Voor producties van grotere aard bieden we tevens de mogelijkheid om in samenwerking met Club Panama een event te organiseren dat zowel in Happyhappyjoyjoy als in de club plaatsvindt. Dit maakt Happyhappyjoyjoy een veelzijdige locatie voor producties van allerlei omvang.

Catering

 

Bij Happyhappyjoyjoy knallen de spicy streetfoodsmaken uit de keuken! Traditionele voor- en hoofdgerechten worden bij Happyhappyjoyjoy vervangen door een gevarieerde kaart met kleine, verrassende Aziatische gerechten. Laat je gasten typisch Aziatische gerechtjes proeven, zoals Har Kau en Shao Mai en onze krachtpatsers zoals 'hot & spicy shrimps' of mosselen in XO saus.

Neem contact op met Happyhappyjoyjoy East

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Happyhappyjoyjoy East zal z.s.m. contact met u opnemen.