Teambuilding, Incentives en zakelijke bijeenkomsten in FrieslandTeambuilding, Incentives en zakelijke bijeenkomsten in Friesland
Back Back Evenementenbureaus

Meet in Friesland

 • Zuidergrachtswal 2
  8933 AD Leeuwarden

  Tel: 058 233 07 40

 • Meet in Friesland

In het kort

 • Lonely Planet, National Geograpic en The New York Times tipten Friesland in 2018 als topdestinatie om te bezoeken.
 • Friesland is koploper in Watertechnologie, Dairy en Agriculture.
 • Leeuwarden-Friesland was de Culturele Hoofdstad van Europa in 2018.
 • Uitgeroepen tot beste circulaire regio van Nederland in 2017
 • Gevoel van vrijheid in een uniek landschap

Ga naar de website

Op een uur rijden van Amsterdam vind je een landschap waar Friese boerderijen in het gras liggen te dommelen. Een eindeloze horizon, schone lucht en overal schittert het water je tegemoet. Haal even diep adem en geniet. De weidsheid van het landschap, de zilte lucht van de Wadden en de frisse wind op het water geven je hét gevoel van vrijheid in een unieke omgeving. Friesland is dé plek voor jouw volgende meeting of incentive. Vraag dat maar aan Lonely Planet, National Geograhic of The New York Times. Zij tipten Friesland in 2018 en 2019 als topdestinatie.

Meet in Friesland

Meet in Friesland richt zich op de marketing van Friesland als zakelijke toeristische bestemming en is onderdeel van Merk Fryslân, de regiomarketingorganisatie van de Provincie Fryslân. Meet in Friesland helpt je met het vinden van de perfecte vergaderlocatie, groepsaccommodatie of dat ene bedrijfsuitje waar je al je collega's een plezier mee doet. Ook organiseren wij regelmatig site visits en plannen wij locatiebezoeken en meet & greets op verzoek.  

 • Congres in Friesland
  Congres in Friesland
 • Koploper in Watertechnologie
  Koploper in Watertechnologie
 • Verkozen als topdestinatie door Lonely Planet in 2018
  Verkozen als topdestinatie door Lonely Planet in 2018
 • De plek voor je incentive
  De plek voor je incentive
 • zeilen in Friesland
  Teambuilding in Friesland
 • Meet in Friesland
  Perfecte locaties voor meeting & events
 • Vergaderen op de Wadden
  vergaderen op de Wadden

Kennis en Innovatie

We gebruiken ons water niet alleen voor ons plezier. We hebben er ook nog eens verstand van. Friesland is koploper op het gebied van watertechnologie. Bedrijven en kennisinstellingen werken samen op zoek naar innovatieve oplossingen. Ook op het gebied van landbouw en dairy loopt Friesland voorop. We maken van onze weilanden weer levendige velden en gebruiken ze als decor voor culturele projecten. De Dairycampus trekt groepen vanuit de hele wereld naar het noorden om kennis op te doen over een duurzame zuivelsector. In 2017 werd Friesland uitgeroepen tot beste circulaire regio van Nederland. Met innovatieve projecten bouwt de provincie mee aan een nieuwe economie. Al met al vormt Friesland een bron van inspiratie voor bedrijven uit alle sectoren.

Leeuwarden-Friesland Culturele Hoofdstad van Europa 

 Cultuur blijft ook in 2019 volop bruisen. Naast het koesteren van onze tradities en nuchterheid durven we ook vooruit te kijken en dingen radicaal anders aan te pakken. We durven groots en grensoverschrijdend te dromen. Veel van de projecten rondom LF2018 kun je ook nog in 2019 bezoeken, of gaan door. Natuurlijk is er blijvend ruimte voor nieuwe projecten.

Bereikbaarheid

Friesland ver weg? De afstanden vallen reuze mee! Je staat vanaf Amsterdam binnen een uur met beide benen op Friese grond. Dat wil zeggen, als je niet om de haverklap stopt om te genieten van het uitzicht. Een half uurtje verder en je bent in downdown Leeuwarden. Je hoeft niet eens in de file te staan. En van de parkeertarieven schiet je spontaan in de lach. 

Neem contact op met Meet in Friesland

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Meet in Friesland zal z.s.m. contact met u opnemen.