Back Back Catering

Het Oestermeisje

  • Jan van Galenstraat 122
   1056 GC Amsterdam

   Tel: 020 616 9855


  Ga naar de website
  Het Oestermeisje is een originele, stijlvolle en charmante aanvulling op uw feest of evenement. Al ruim 8 jaar opent het Oestermeisje nationaal én internationaal oesters voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers.

  Met 15 zorgvuldig geselecteerde en getrainde meisjes geeft het Oestermeisje op professionele wijze net dat beetje extra glans en allure aan uw feest. In de veelal mannelijke wereld van de oestercateraars is het Oestermeisje een uitzondering. Zij opent op haar eigen enthousiaste en spontane wijze haar oesters voor uw gasten.

  Van een kleinschalige barbecue met één Oestermeisje, tot een bruiloft met 1000 gasten waarvoor u tien Oestermeisjes wilt; alles is mogelijk. Het Oestermeisje zal uw gasten met haar kennis en haar heerlijke oesters verwennen en daarmee een perfecte aanvulling zijn op iedere feestelijke gelegenheid.

  Indien gewenst kan het Oestermeisje haar oesters combineren met de champagne van Moët & Chandon. Samen met het Champagnemeisje zal zij uw gasten verleiden tot het proeven van de meest heerlijke en decadente combinatie die er is: Oesters en Champagne.

  Kortom; of het nu gaat om een opening, familiereünie, een bruiloft, of groter evenement, 100 of 10.000 oesters. Het Oestermeisje laat iedereen culinair genieten.

  Neem contact op met Het Oestermeisje

  Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Het Oestermeisje zal z.s.m. contact met u opnemen.