RosariumRosarium
Back Back Locaties

Rosarium

  • Amstelpark 1
    1083 HZ, Amsterdam

    Tel: 020 644 4085

  • Rosarium
Ga naar de website
Een stijlvolle evenementenlocatie met een culinaire touch, in de rust van het Amstelpark
 
 
Waar het Amstelpark een besloten toevlucht biedt uit het hectische stadsleven, brengt Rosarium al sinds 1973 de allure van Amsterdam terug in een rustige omgeving. Zodra u over de drempel stapt, bevindt u zich in een elegante event venue.
 
Van een klein teamoverleg tussen twee personen tot grote bijeenkomsten van 800 gasten: Rosarium brengt mensen bijeen op de juiste schaal en persoonlijke benadering. Die flexibiliteit is mogelijk dankzij de unieke schuifwanden, waarmee het interieur ter plaatse te verdelen is in verschillende Parkzalen. In de Parkzalen bevindt u zich dankzij de glazen buitenwanden altijd in een helder natuurlijk daglicht, met een vrij uitzicht op het groene Amstelpark. Elke smaakvol ingerichte zaal heeft openslaande deuren met toegang tot een privé terras.
 
Het hart van Rosarium wordt gevormd door Parkers Winebar & Restaurant, dat met een nieuw concept een innovatieve eigen draai geeft aan de Franse keukentradities. Dit toprestaurant is de ideale plek om een bijeenkomst te combineren met een uitgebreid diner of aperitief.
 
Graag ontmoeten wij u in Rosarium. Een familiebedrijf ondersteund door een hecht team van proactieve jonge medewerkers, die samen een decennialange traditie voortzetten van servicegerichtheid en persoonlijke toewijding.
 

Neem contact op met Rosarium

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Rosarium zal z.s.m. contact met u opnemen.