PBNPBN
Back Back Locaties

PBN

  • Mokerstraat 28–30
    1021 KC Amsterdam

    Tel: 020 626 3600

  • PBN

In het kort

  • Eiland met historie
  • Onderdeel van De Stelling van Amsterdam
  • UNESCO Werelderfgoed

Ga naar de website
Forteiland IJmuiden
 
Zet koers naar Forteiland IJmuiden: een eiland met historie. Onderdeel van De Stelling van Amsterdam en UNESCO Werelderfgoed. De stelling is rond 1885 aangelegd om Amsterdam te verdedigen. Tegenwoordig vinden er andere evenementen plaats: teamweekenden, bedrijfsdiners, festivals, trainingsdagen en programma's op maat, waarbij je zelf geschiedenis kunt schrijven.
 
Met drie verdiepingen, tweeënzeventig lokalen en een ondergronds gangenstelsel van vijfhonderdvijfentachtig meter is het fort de grootste van De Stelling van Amsterdam. Compleet met koepelzaal, bunkers en muurschilderingen wandel je door de tijd. Bijzonder zijn ook het ingerichte hospitaal van voor de Tweede Wereldoorlog en een wapen- en munitiemuseum.
 
Van boogschieten tot een boottocht maken: buiten heb je vier hectare de ruimte voor activiteiten. Binnen is er plek voor 10 tot 400 mensen en dankzij de vele kamers is het fort ideaal om in groepjes te brainstormen, om vervolgens samen te komen voor een borrel of diner in de koepelzaal. Alle zalen zijn voorzien van beamer, internet, flip-over, espressomachine en koelkast.
 
Historisch, maar van alle gemakken voorzien. Vanzelfsprekend is zelfs de locatie strategisch gekozen: Forteiland IJmuiden is slechts een klein half uurtje rijden vanaf Amsterdam. Een ideale basis voor je evenement. Dat wisten ze vroeger al.
 
 
Forteiland IJmuiden is een locatie van PBN.

Neem contact op met PBN

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van PBN zal z.s.m. contact met u opnemen.