Back Back Locaties

Paviljoen Puur

  • Overdiemerweg 37
    1111 PP Diemen

    Tel: 020 637 0188

  • Paviljoen Puur

Ga naar de website
 Beleef het nieuwe groen.
 
Veilig gelegen binnen de wallen van Fort Diemerdam heet Paviljoen Puur haar gasten welkom in een bijzondere omgeving en gastvrije sfeer. Het paviljoen is in 2012 gebouwd als nieuwe evenementenlocatie en maakt deel uit van de historische Stelling van Amsterdam.

Het is een innovatief design gebouw in de vorm van een slakkenhuis van glas en cederhout. Het interieur is stoer en authentiek, waarbij kleurrijk Italiaans design is gecombineerd met ambachtelijke houten elementen. In haar uitstraling is Paviljoen Puur eco-chique: een combinatie van duurzaam en stijlvol. Dat blijkt onder meer uit de materialen die voor het gebouw en de inrichting zijn gebruikt. Ook de keuze voor warmteterugwinning en biologisch gezuiverd water onderstrepen het duurzame karakter van Paviljoen Puur.

Omdat het interieurontwerp flexibel is, kan voor elk evenement een eigen inrichtingsplan worden gemaakt. Binnen is ruimte voor 150 personen. Het terrein biedt mogelijkheden voor grotere aantallen én buitenactiviteiten, bijvoorbeeld rondom de houtgestookte buitenkeuken. Met verse streek- en seizoenproducten serveert Paviljoen Puur voor elk evenement een maaltijd die uitnodigt tot genieten, of het nu om een luxueus diner of informele barbecue gaat.

Wij werken samen met full service cateraar Puur Produkties. Gezamenlijk tekenen wij voor smaak.

Neem contact op met Paviljoen Puur

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Paviljoen Puur zal z.s.m. contact met u opnemen.