ParkzuidParkzuid
Back Back Locaties

Parkzuid

  • Vondelpark 3
    1071AA Amsterdam

    Tel: 020 616 86 60

  • Parkzuid

In het kort

  • Hartje Amsterdam
  • Onderdeel van Unlimited Label

Ga naar de website

Parkzuid heeft haar deuren geopend in het populairste park van Amsterdam: het Vondelpark. In het voormalig Filmmuseum kunnen locals, sporters, toeristen en gezinnen terecht voor een goed ontbijt of een frisse salade, maar ook voor de nodige comfort food. Daarnaast is het een ideale evenementenlocatie waar historie en natuur samenkomen.

De begane grond van Parkzuid is zeer geschikt voor een gezellig groepsdiner of informele borrel. Hier bevindt zich een ruimte die sfeervol is ingericht, en zijn elementen van het park terug te vinden in het interieur. In de vorm van verschillende tinten groen, het gebruik van hout, veel planten en een mos wand. Het interieur is ruimtelijk en haalt buiten naar binnen. Verschillende muren zijn opgesierd door schilderingen of om gedoopt tot posterwand, als link naar de geschiedenis van het Filmmuseum. Niet voor niets staat het restaurant bekend als de ‘huiskamer’ van het Vondelpark. Op aanvraag is het mogelijk om het volledige terras bij uw event te betrekken. Een unieke mogelijkheid, aangezien het terras direct grenst aan het Vondelpark en een van de grootste terrassen is in de Amsterdamse binnenstad. In de zomermaanden is het hoger gelegen bordes met een prachtig uitzicht op het park perfect voor borrels en diners met groepen tot 200 personen.

Op de eerste verdieping zijn de authentieke studio’s van de Idfa gesitueerd. Deze zalen zijn voorzien van moderne event verlichting en tegelijkertijd herinneren de fraaie houten vloer, hoge plafonds en originele decoraties aan de rijke historie van het monumentale pand. Studio A is geschikt voor presentaties tot 70 personen en Studio B voor groepen tot 150 personen.

Achter de hoge ramen ligt de Wintertuin, een glazen veranda die grenst aan het bordes. Met het Vondelpark direct achter de hoge ramen is het uitzicht in beide ruimten geweldig. Is de wereld aan de andere kant van het glas te aanlokkelijk? Dan zijn de studio’s op ieder moment volledig te verduisteren door middel van speciale gordijnen.

Naast de twee grote studio’s beschikt Parkzuid een break out-ruimte. De Franse Kamer is een iets kleinere ruimte die haar authentieke staat heeft behouden. Met de vele klassieke decoratieve elementen en perfecte akoestiek is dit een prachtige ruimte voor kleine presentaties en concerten.

 

Naast de prachtige locatie en de multimediale mogelijkheden spreekt ook de jarenlange ervaring op het gebied van evenementen voor Parkzuid. Als geïnteresseerde heeft u contact met het Salesteam op het hoofdkantoor, dat u vanaf het initiële contact alle zorg uit handen neemt. Of het nu gaat om een kleine eenvoudige workshop of om maatwerk voor een grote groep gasten, voor ieder type event heeft het Salesteam een passende locatie en invulling.

De organisatie van events in een indrukwekkend pand en natuurlijk niet in handen van de eerste de beste. Parkzuid is onderdeel van Unlimited Label, exploitant van meerdere karaktervolle locaties. Het salesteam van Unlimited Label adviseert u graag bij de organisatie van een professioneel event.

Neem contact op met Parkzuid

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Parkzuid zal z.s.m. contact met u opnemen.