Nyenrode Business UniversiteitNyenrode Business Universiteit
Back Back Locaties

Nyenrode Business Universiteit

  • Straatweg 25
    3621 BG Breukelen

    Tel: 0346 291 544

  • Nyenrode Business Universiteit

In het kort

  • Ruim 1000 gratis parkeerplaatsen en de mogelijkheid om elektrische auto's op te laden via laadpalen
  • Nyenrode ligt centraal in Nederland, op ongeveer 20 minuten afstand van Utrecht en Amsterdam
  • Sport- en buitenactiviteiten op het landgoed
  • Boottocht naar en van Landgoed Nijenrode

Ga naar de website

 Evenementen op Nyenrode

Of het nu colleges, vergaderingen, trainingen, recepties of bedrijfsfeesten zijn, Nyenrode Business Universiteit biedt haar gasten een bijzondere locatie voor elke gelegenheid. Kies uit een variatie van diverse ruimtes, waaronder collegezalen en executive zalen. Voor exclusieve gelegenheden bieden wij de 3 Fontyne, het Koetshuis en het Kasteel.

Op het landgoed bieden we ook de mogelijkheid tot overnachten. Ideaal voor meerdaagse programma’s. Komen je gasten uit alle windstreken? Een voorovernachting is natuurlijk ook mogelijk!

Zakelijke bijeenkomsten

Ons team staat klaar om jouw zakelijk evenement op maat te organiseren. Of het nu gaat om een productpresentatie, seminar, privédiner of intensieve boardmeeting: Nyenrode staat aan de basis van jouw succes! Bekijk hier onze zalen.

Zalen

Op het landgoed zijn 40 multifunctionele zalen beschikbaar voor zowel kleine als grote zakelijke bijeenkomsten tot 320 personen. De ruimtes zijn ideaal voor vergaderingen, (meerdaagse) congressen en conferenties. Alle zalen beschikken over gangbare audiovisuele ondersteuning als flipover, beamer met computer/laptop of een projectscherm/LCD-scherm met laptopaansluiting. Daarnaast delen wij de zaal geheel naar wens in.

Catering & voorzieningen

Onze vaste horecapartner Vermaat verzorgt al het eten en drinken op het landgoed. Op hoog niveau, van amuse tot uitgeserveerd diner of buffet, voor grote en kleine gezelschappen en voor ieder wat wils. Het horecaconcept binnen Nyenrode vormt een integraal onderdeel van de opleidingen en programma’s van Nyenrode. Ontmoeten, overleggen en ontspannen vormen de uitgangspunten van dit concept. Daarbij zorgen zij altijd voor een vitaal en duurzaam aanbod. 

Naast Vermaat werken we ook nauw samen met partycateraar Vineyard Catering. Voor grootschalige evenementen, of complexe wensen, is het mogelijk Vineyard in te schakelen. Zij organiseren elk evenement met plezier én professionaliteit: walking dinners, bedrijfspresentaties in het kasteel, kleinschalige ceremonies in de Rozentuin, een spetterend feest in het Koetshuis of een andere bijzondere bijeenkomst. Of het nu om tientallen of enkele honderden personen gaat, Vineyard kiest er altijd voor om met verse en seizoensgebonden producten te werken. Ook bij grootschalige evenementen doen zij geen concessies aan kwaliteit. 

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden bel: 0346 295 976 of mail naar: booking@nyenrode.nl.

Neem contact op met Nyenrode Business Universiteit

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Nyenrode Business Universiteit zal z.s.m. contact met u opnemen.