More ItzMore Itz
Back Back Locaties

More Itz

 • Nieuwe Jachthaven 50
  4924 BA Drimmelen

  Tel: 0162 682 758

 • More Itz

In het kort

 • Aan het water en in de natuur
 • Tot max 600 man mogelijk
 • 2 grote parkings van 600 auto’s ieder
 • Ontzorgen geheel
 • Van DJ tot catering

Ga naar de website

Bent u op zoek naar een evenementenlocatie die garant staat voor een succesvol evenement? More-Itz is een locatie met een weergaloos uitzicht op de Biesbosch. More-itz ligt op een landtong in de Biesbosch, is zeer goed bereikbaar vanuit de Randstad, Brabant en het Vlaams Gewest en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid. Wij garanderen een unieke en luxe beleving. Of het nu gaat om een beurs, bedrijfsjubileum, of gala, onze locatie is voor meerdere soorten evenementen geschikt. 

We kunnen:
- Meetings doen tot 125 personen
- Feesten tot 600 personen

We bespreken graag de mogelijkheden via de telefoon of e-mail info@more-itz.nl.

Onze sensationele locatie biedt ruimte om een beurs te organiseren, maar ook een releasefeest, expositie of een receptie. Wilt u uw nieuwste product presenteren bij More-Itz of juist een feest geven ter ere van de nieuwe campagne van uw bedrijf? Wij ontlasten u met de organisatorische zaken waar u bij evenementorganisatie mee te maken krijgt. Alles voor een perfect evenement!   

Wij doen mee aan allerlei internationale competities voor de mooiste:
- Bar
- Brasserie
- Terrassen
- Boardroom
- Vergaderlocatie
- Trouwlocatie

Personeelsfeest met spetterende activiteiten

More-Itz is een mondaine après skihut gelegen aan het water. Wij bieden 360 graden feest en 365 dagen beleving. Een absolute toegevoegde waarde is dat u aan uw feest nog spetterende activiteiten zoals fly- of wakeboarden, waterskiën of kanoën kunt toevoegen. Of wilt u de wateren van de Biesbosch verkennen per sloep, rib boot of rondvaartboot? Dit is mede mogelijk door samenwerkingen met verschillende partners. ‘The sky is the limit’ zeggen wij vaak. Hieronder zullen de verschillende activiteiten op het water en op het droge nog kort worden toegelicht. Informeer direct naar onze beschikbaarheid op de door u gewenste dag! 

Rib boot varen

Altijd al met een snelle rib boot over het water willen scheuren? Maak het personeelsfeestje helemaal compleet door met de rib boot richting More-Itz te varen en stap op in Rotterdam, Breda of Den Bosch. Na afloop van uw personeelsfeest wordt u met de touringcar naar huis gebracht. Andersom is ook een optie natuurlijk.

Fly- of wakeboarden

Voor de sportievelingen is het mogelijk om zich voor, tijdens of na het bedrijfsfeest op het water te begeven. Zij kunnen daar bijvoorbeeld fly- of wakeboarden, maar er zijn nog meer combinaties mogelijk. Denk hierbij aan bommetjes, waterskiën, watertuben en suppen. Genoeg opties mogelijk! Heeft u geen zin in een nat pak? U kunt vanaf de pontons uw collega’s aanschouwen in het water. Lees hier meer informatie over flyboarden.

Sloep varen

Met een sloep de Biesbosch verkennen? Ook dit is mogelijk. U vaart door de prachtige Biesbosch, het 3e natuurgebied van Nederland. Laat u alles door de gids vertellen over het prachtige natuurgebied.

Wandeling

Een verfrissende wandeling maken voor of na het feestje en kom meer te weten over de flora en fauna van de Biesbosch. Geniet van het mooie landschap, praat bij met collega's en kom volledig tot rust.

Tuk tuk challenge

Kent u die leuke tuk tuks uit Thailand? Die hebben wij ook bij More-Itz! U kunt een leuke tuk tuk challenge aangaan met uw collega’s. Verken het rivieren- en dijklandschap met behulp van een GPS. De juiste route vindt u door de GPS goed te volgen. Je wint de challenge door als eerste terug te zijn nadat alle checkpoints zijn afgevinkt.

Scooter challenge

Ook met de scooter kunt u uw collega's uitdagen tot een ware race! Volg de GPS route zo nauwkeurig mogelijk om alle checkpoints af te vinken en als eerste weer terug te zijn. Een gezellig en competitief spel om als team van te genieten.

Escaperoom

Wilt u die borrel of diner verdienen? Aan de hand van cryptische omschrijvingen en het kraken van puzzels kunt u proberen te ontsnappen van de afgesloten bovenverdieping. Welk team heeft als eerst de sleutel gevonden en weet succesvol te ontsnappen uit de escaperoom?

Stadswandeling

Een stadswandeling door de vestingstadjes Heusden of Geertruidenberg kunt u gemakkelijk combineren met een vaartocht, de tuk tuk of scooter challenge. Dit kan natuurlijk ook per touringcar, precies wat u wilt!

Kookworkshop

We hebben een prachtige buitenkeuken op de bovenverdieping waar u een kookworkshop kunt volgen. Tijdens het koken heeft u waanzinnig uitzicht over de Biesbosch en de jachthaven.

Neem contact op met More Itz

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van More Itz zal z.s.m. contact met u opnemen.