Martin's HotelsMartin's Hotels
Back Back Locaties

Martin's Hotels

  • Avenue du Lac 87
    B-1332 Genval

    Tel: 0032 2655 0520

  • Martin's Hotels

In het kort

  • 14 unieke adressen in 10 Belgische steden.
  • 70 vergaderzalen voor 2 tot 1.000 personen

Ga naar de website

Conferentiezalen in heel België

Ontdek de uitmuntendheid van Martin's Hotels voor een onvergetelijk bedrijfs- of privé-evenement. Ultra-uitgeruste kamers, een uniek kader, een onthaal op maat en toegewijd personeel, wij doen ons uiterste best om aan uw verwachtingen te voldoen.

Op zoek naar de ideale vergaderzaal voor een vergadering, seminarie, opleiding, productlancering of zelfs een personeels- of familiefeest? Met 14 hotels en 70 vergaderzalen voor 2 tot 1.000 personen, verspreid over heel België, kan Martin's Hotels aan al uw wensen voldoen. Elk van onze adressen verwelkomt u in zijn eigen universum, van de bucolische charme van een oude commanderij in Limburg tot het eigentijdse en warme kader van een stedelijk complex in Louvain-la-Neuve. Zo vindt u in België een seminariezaal met dat tikkeltje extra dat van uw opleiding of congres een uitzonderlijk moment maakt. Nog een voordeel: onze vergaderzalen zijn flexibel en veelzijdig genoeg om al uw evenementen te organiseren: teambuilding, concerten, persconferenties, eindejaarsfeesten of cocktails: wij brengen al uw projecten tot leven.

Martin's Rentmeesterij

Heb je een vergaderzaal nodig niet ver van Hasselt, Maastricht of Luik? Deze locatie voldoet aan al je eisen met een feilloos gevoel voor service en elegantie. Ben je op zoek naar een locatie die charme en performantie combineert voor je volgende meeting? We stellen graag een aanbod op maat samen voor al je evenementen van 2 tot 250 personen. In Martin's Rentmeesterij geniet je een professionele, warme service in de directe omgeving van Landcommanderij Alden Biesen.

Martin's Château du Lac

In de weelderige omgeving aan de oever van het meer van Genval, biedt het vijfsterrenhotel Martin's Château du Lac een buitengewone setting voor zakelijke evenementen. Met 23 moduleerbare vergaderzalen en een scala aan mogelijkheden op maat, is dit de perfecte locatie op slechts 20 minuten van Brussel. Of je nu op zoek bent naar een locatie voor een vergadering, een grootschalig congres, een teambuildingactiviteit of een spectaculair galadiner, Martin's Château du Lac heeft alles wat je nodig heeft om een zakelijk evenement tot een groot succes te maken.

Martin's Patershof

Ervaar de betoverende schoonheid van Martin's Patershof: of het nu gaat om een bedrijfsevenement of een andere speciale gelegenheid, Martin’s Patershof biedt een ideale omgeving voor één of meerdere overnachtingen en een congres of een vergadering die een blijvende indruk zullen achterlaten op jouw gasten. Gelegen dichtbij zowel Antwerpen als Brussel.

Neem contact op met Martin's Hotels

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Martin's Hotels zal z.s.m. contact met u opnemen.