Martin's HotelsMartin's Hotels
Back Back Locaties

Martin's Hotels

  • Avenue du Lac 87
    B-1332 Genval

    Tel: 0032 2655 0520

  • Martin's Hotels

In het kort

  • 14 unieke adressen in 10 Belgische steden.
  • 70 vergaderzalen voor 2 tot 1.000 personen

Ga naar de website

Conferentiezalen in heel België

Ontdek de uitmuntendheid van Martin's Hotels voor een onvergetelijk bedrijfs- of privé-evenement. Ultra-uitgeruste kamers, een uniek kader, een onthaal op maat en toegewijd personeel, wij doen ons uiterste best om aan uw verwachtingen te voldoen.

Op zoek naar de ideale vergaderzaal voor een vergadering, seminarie, opleiding, productlancering of zelfs een personeels- of familiefeest? Met 14 hotels en 70 vergaderzalen voor 2 tot 1.000 personen, verspreid over heel België, kan Martin's Hotels aan al uw wensen voldoen. Elk van onze adressen verwelkomt u in zijn eigen universum, van de bucolische charme van een oude commanderij in Limburg tot het eigentijdse en warme kader van een stedelijk complex in Louvain-la-Neuve. Zo vindt u in België een seminariezaal met dat tikkeltje extra dat van uw opleiding of congres een uitzonderlijk moment maakt. Nog een voordeel: onze vergaderzalen zijn flexibel en veelzijdig genoeg om al uw evenementen te organiseren: teambuilding, concerten, persconferenties, eindejaarsfeesten of cocktails: wij brengen al uw projecten tot leven.

Martin's Rentmeesterij

Heb je een vergaderzaal nodig niet ver van Hasselt, Maastricht of Luik? Deze locatie voldoet aan al je eisen met een feilloos gevoel voor service en elegantie. Ben je op zoek naar een locatie die charme en performantie combineert voor je volgende meeting? We stellen graag een aanbod op maat samen voor al je evenementen van 2 tot 250 personen. In Martin's Rentmeesterij geniet je een professionele, warme service in de directe omgeving van Landcommanderij Alden Biesen.

Plaats een aanvraag via deze link, met code PROMOMRMQ1 en ontvang 10% korting op de factuur. Deze code is geldig voor meetings t/m 30/04/2023 geboekt voor 31/01/2023.

Neem contact op met Martin's Hotels

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Martin's Hotels zal z.s.m. contact met u opnemen.