Hubermont - Space for DevelopmentHubermont - Space for Development
Back Back Locaties

Hubermont - Space for Development

 • Hubermont 4
  B-6983 Ortho

  Tel: 0032 478 788 778

 • Hubermont - Space for Development

In het kort

 • Privacy obv exclusiviteit
 • Groepsaccommodatie met hotelservice
 • Ruimte en rust rondom in de natuur van de Ardennen
 • Hotelkamer met eigen badkamer
 • Sfeervolle en inspirerende ruimtes

Ga naar de website

Het concept van Hubermont is anders én uniek. In een prachtige combinatie van een gerestaureerde 18de-eeuwse dorpsschool, een klassieke Ardense boerderij en een compleet nieuw hotelgebouw, met rondom uitzicht op uitgestrekte landerijen. Hiermee is in 2002 het gebouw La Colline ontwikkeld en geopend.

La Colline telt 20 kamers met privé badkamer voor 40 gasten. Het charmante schooltje met open haard en mezzanine is de ideale plek voor dialoog, lezingen en presentaties (92 m²). De boerderij biedt een stijlvolle ruimte met open haard en zitgelegenheid, en twee conferentieruimtes (90 m² en 40 m²). In het hotelgebouw bevindt zich een bar met zithoek bij de open haard en een lees- en tv-hoek en het restaurant (165 m²). In de benedenverdieping treft u een café, sauna, en bistro - wijnkelder aan. Tevens is hier een vestiaire voor de buitenactiviteiten. 

De keuken voorziet in verfijnde maaltijden met regionale gerechten en Hubermont biedt een complete hotelservice. Bovendien helpen de ervaren en enthousiaste medewerkers u graag bij de organisatie van uw evenement, zowel sportief als cultureel, geheel toegesneden op uw individuele wensen.

In februari 2017 opende Hubermont een tweede Space for Development: La Vallée. Dit luxe hotelverblijf telt 10 kamers met privé badkamer voor 20 gasten. Ook hier geniet u van een spectaculair uitzicht en een persoonlijke service. In de grote ruimte met open haard is het gezellig vertoeven en voor al uw culinaire wensen is er een semi-professionele keuken voorzien. Het gebouw werd in de heuvel gebouwd, zodat het landschap onaangeroerd blijft en u kunt rekenen op alle privacy.

 

Hubermont is uitermate geschikt voor managementtrainingen, strategiesessies, teambuilding of andere evenementen waarbij privacy, ruimte en rust belangrijk zijn. Hoog gesitueerd op een heuvel met een adembenemend panorama over de Ardennen, kunt u niet anders dan hier tot rust en ontwikkeling komen, het is een natuurlijk gegeven. Wanneer u reserveert, heeft u het exclusief gebruik van het gehele gebouw. Dit is onze huisregel en essentieel in het welslagen van een meeting, omdat uw privacy gewaarborgd is. 

Hubermont ligt gesitueerd tussen La Roche en Bastogne, op iets langer dan een uur rijden vanuit Brussel of Maastricht. En op amper een kwartier wandelen van de oevers van de rivier de Ourthe.

Neem contact op met Hubermont - Space for Development

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Hubermont - Space for Development zal z.s.m. contact met u opnemen.