Havezate Den AlerdinckHavezate Den Alerdinck
Back Back Locaties

Havezate Den Alerdinck

  • Den Alerdinckweg 1
    8055 PE Laag Zuthem

    Tel: 038 303 0151

  • Havezate Den Alerdinck

In het kort

  • Omringd door prachtige natuur heeft u alles voorhanden voor vruchtbare brainstormsessies en er zijn volop wandelmogelijkheden voor ontspanning
  • Gespecialiseerd in het scheppen van een fijne en creatieve sfeer
  • We verzorgen naar wens de catering, variërend van een eenvoudige mooie lunch met tot een luxe diner
  • U bent van harte welkom in één van onze vier prachtige vakantiehuizen

Ga naar de website

 Een unieke vergaderlocatie in een prachtige Havezate op een landgoed waar je alleen maar natuurgeluiden en geen omgevingsgeluiden hoort. Hier kun je nog echt ongestoord vergaderen.

Wil je wat extra cachet geven aan jouw zakelijke bijeenkomst? Kom dan vergaderen in het mooie Koetshuis of de bel-etage van het stijlvolle Koningshuis voor een overleg in een enorm inspirerende omgeving. Jouw meeting krijgt als vanzelf vleugels in één van de gekleurde stijlvol gedecoreerde kamers. Verschillende vergaderopstellingen zijn mogelijk. Een beamer met scherm, flipovers en een geluidsinstallatie zijn aanwezig. 

Omringd door prachtige natuur heb je alles voorhanden voor vruchtbare brainstormsessies en er zijn volop wandelmogelijkheden voor ontspanning. Bij mooi weer is de sfeervolle boomgaard beschikbaar voor de voortzetting van de gesprekken. Wij verzorgen ook graag uw kleine borrel, of als u iets groters wenst, onze heerlijke skottelbraai. Met onze sfeervolle stretchtent nabij bent u verzekerd van gezelligheid en beschutting bij alle weertypes.

Neem contact op met Havezate Den Alerdinck

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Havezate Den Alerdinck zal z.s.m. contact met u opnemen.