Fort LentFort Lent
Back Back Locaties

Fort Lent

  • Bemmelsedijk 4
    6663 KZ Lent

    Tel: 024 323 1746

  • Fort Lent

Ga naar de website

Fort Lent biedt écht meer!

 

Gelegen aan de oever van de Waal, met een grote overdekte binnenplaats, vele intieme ruimtes, klassieke gewelven, een dakterras: de combinatie van sfeer, stijl, vrijheid en variatie maakt Fort Lent uniek. Door de markante indeling van het fort zijn alle binnenruimten makkelijk te koppelen aan de grote overdekte binnenplaats. Hierdoor zijn de feestmogelijkheden echt onbeperkt. Nergens in Nederland vindt u zo’n veelzijdige en karakteristieke plek om van uw bruiloft of evenement écht een belevenis te maken.

Fort Lent heeft een grote reputatie in het op-en-top verzorgen van unieke bedrijfsfeesten en originele evenementen. Dat doen wij voor kleine gezelschappen, maar ook voor grotere gezelschappen tot 800 personen. Alles wordt door de medewerkers van Fort Lent tot in de puntjes verzorgd; van binnenkomst tot vertrek. Fort Lent heeft geen standaard aanpak, maar ons succes komt voort door de bijzondere feestlocatie in combinatie met onze gastvrije instelling en het bijzondere aanbod van bedrijfsfeest-arrangementen.

Plattegrond van Fort Lent
Een eeuwenoud historisch verdedigingswerk, dat in de laatste 2 decennia van rustend cultureel erfgoed getransformeerd werd tot een werkelijk unieke feestlocatie: Fort Lent. Een plek om alles te vergeten en om nooit meer te vergeten.
Het excentrieke fort aan de noordoever van de Waal bij Nijmegen is een contrastrijke plek: een bizar historisch gebouw tegen het decor van een surrealistisch Nederlands natuurlandschap, waarvan de geschiedenis zich laat lezen als een roman. Bekijk hier de interactieve plattegrond.

Contact
Fort Lent is iedere zondag geopend voor uw afspraak, bezichtiging of rondleiding. Maak een afspraak met ons, zodat wij u kunnen verwelkomen en alle tijd hebben om met u alles in detail te bespreken. 

Neem contact op met Fort Lent

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Fort Lent zal z.s.m. contact met u opnemen.