EuroParcs Business en EventsEuroParcs Business en Events
Back Back Locaties

EuroParcs Business en Events

 • Podium 9
  3826 PA Amersfoort

  Tel: 088 070 8220

 • EuroParcs

In het kort

 • Inspirerende vergaderlocaties
 • Maatwerk van 2 tot 2500 personen
 • Branded Events
 • Gratis parkeren
 • Diverse locaties met centrale ligging

Ga naar de website

 

EuroParcs Business en Events is er voor al jouw zakelijke boekingen. Van inspirerende vergaderlocaties tot teambuildingsactiviteiten en bedrijfsevents. Aangezien iedere aanvraag uniek is, bieden wij op maat gemaakte events.

EuroParcs Business en Events, voor uw bedrijfsevent

Heb je wel eens nagedacht over een zakelijk evenement in een informele setting? Dan ben je bij EuroParcs aan het juiste adres! EuroParcs biedt unieke evenementenlocaties voor iedere bedrijfsbijeenkomst. Van een kleinschalig teambuildingsuitje of een netwerkborrel tot een onvergetelijk bedrijfsfeest.

Bij EuroParcs organiseren we evenementen in een andere omgeving. Onze locaties beschikken over voldoende en gratis parkeergelegenheid, zodat parkeren nooit een probleem is. Op locatie creëer je een branded dorpje voor jouw bedrijf en verblijf je met je collega’s in sfeervolle en goed uitgeruste accommodaties. Daarnaast kun je gebruikmaken van alle luxe faciliteiten zodat je samen met je team een inspirerende tijd beleeft bij EuroParcs! 

 

Bedrijfsfeest of bijeenkomst

Evenement of bedrijfsfeest op maat. Onze ruime zalen zijn geschikt voor lezingen, (netwerk)bijeenkomsten en bedrijfsfeesten. Tijdens het evenement verzorgen wij in overleg de hapjes, drankjes, maar ook een borrel of uitgebreid diner behoort tot de mogelijkheden. Aansluitend kun je met je team en collega’s op het park overnachten in een luxe villa of sfeervol chalet.

Neem contact op met EuroParcs Business en Events

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van EuroParcs Business en Events zal z.s.m. contact met u opnemen.