Eau LoungeEau Lounge
Back Back Locaties

EAU Lounge

 • Boompjes 750
  3011 XZ Rotterdam

  Tel: 0643005211

 • EAU Lounge

In het kort

 • Geweldige locatie
 • Direct aan de Maas
 • Best bewaarde geheim van Rotterdam
 • Ruim terras boven het water
 • Perfecte feestlocatie

Ga naar de website

Eau Lounge is de perfecte locatie voor uw bedrijfsfeest, lancering of vergadering. 

Eau Lounge, gelegen aan de Maas, is de perfecte locatie voor u om uw bedrijfsfeest te geven. Met uitzicht op de Willemsbrug aan de ene kant en de Erasmusbrug aan de andere kant, een open terras op de Maas (wat ook afgedekt kan worden en met warmte heaters is uitgerust) is Eau Lounge werkelijk uniek in Nederland. Eau Lounge denkt met u mee zodat wij samen met u ervoor zorgen dat u een perfect feest kunt vieren in de mooiste locatie van Rotterdam en omstreken.

Dit is de ultieme plek om de stad even de stad te laten en neer te strijken op een relaxed zonnig terras met uitzicht op zowel de Willemsbrug als de Erasmusbrug, waar bootjes, schepen en watertaxi’s voorbij varen en zeemeeuwen overvliegen. Het vakantiegevoel wordt versterkt door een fijne muziekmix en zomerse cocktails. Eau Lounge is beschikbaar voor verhuur, en met meer dan 200 events per jaar beschikken wij over veel ervaring en expertise.

Eau Lounge biedt de gelegenheid tot drankjes, hapjes, walking diner en is compleet uitgerust met dj booth & set zodat we erna een feestje kunnen maken. Eau Lounge organiseert uw vergadering, lancering of bedrijfsfeest van begin tot eind.

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen kunt u mailen naar info@eaulounge.nl of klik op de button rechtsboven om contact op te nemen. 

 

Neem contact op met EAU Lounge

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van EAU Lounge zal z.s.m. contact met u opnemen.